Agenda

bob

BOB golfmiddag bij landgoed Bergvliet

Wanneer: 13 juni 2018 van 12:30 tot 23:00 Waar: Regio Business

BOB golfmiddag bij landgoed Bergvliet

Ze heten je van harte welkom bij de BOB Borrel op woensdag 13 juni bij landgoed Bergvliet in Oosterhout. Tijdens deze borrel is het weer mogelijk bij te praten met bestaande relaties en nieuwe, duurzame contacten te leggen. Dat alles onder het genot van heerlijke, culinaire buffetten en een welkomstdrankje. Voorafgaand aan deze borrel vindt voor de liefhebber de BOB Golfmiddag plaats. Deze borrel is wederom geheel verzorgd, alleen drankjes zijn voor eigen rekening. 

Programma

  • 12:30 uur – 13:30 uur Ontvangst BOB Golfmiddag
  • 13:30 uur – 16:00 uur 9-holes wedstrijd of golfclinic
  • 16:15 uur – 17:00 uur Prijsuitreiking
  • 17:00 uur – 18:00 uur Ontvangst BOB Borrel
  • 18:30 uur – 18:45 uur Officiële opening BOB Borrel
  • 18:45 uur – 23:00 uur Culinaire buffetten, borrelen en ontmoeten

BOB Golfmiddag (leden van Regio Business hebben voorrang) 

Vanaf 13.30 uur kun je tijdens de BOB Golfmiddag deelnemen aan een 9-holes wedstrijd of een golfclinic. Je wordt eerst ontvangen met koffie, thee en een lichte lunch. Na twee uur golfen zijn er borrelhapjes en is er een uitreiking met mooie prijzen. Landgoed Bergvliet vraagt voor deze BOB Golfmiddag een kleine bijdrage van 25 euro (incl. btw) per persoon.

Een 9-holes wedstrijd is een Texas Scramble, dé spelvorm om te netwerken. Je speelt in teamverband en gaat telkens met de beste bal verder. Dit zorgt voor een ontspannen sfeer en veel interactie. Hiervoor heb je baanpermissie nodig. Tijdens de golfclinic leer je de beginselen van het golfspel. Onder begeleiding van een golfprofessional leer je alles over de slagen in golf: putten, chippen en swingen! De golfclinic is voor ieder niveau. Wil je deelnemen aan de 9-holes wedstrijd of de golfclinic tijdens de BOB Golfmiddag? Vink dit dan aan bij je aanmelding! Je wordt dan om 12.30 uur verwacht.

BOB Talkshow (optioneel)

Tijdens de borrel vindt vanaf 18.00 uur de BOB Talkshow plaats, een halfuur durende infotainmentshow met een inspirerende ondernemer die de host, Henrike Brouwer gaat interviewen en bezingen. De gast is nog even geheim, maar je kunt je wel vast aanmelden.

Nog geen lid? Bezoek dan eenmalig en vrijblijvend deze borrel

Kom vrijblijvend kennis met ze maken als je nog geen lid bent. Je bent van harte welkom. Ze zorgen voor het welkomstdrankje en het eten, de overige drankjes zijn voor eigen rekening. Bij de BOB Golfmiddag krijgen leden van Regio Business voorrang.

Meld je direct aan via de website.

Adres: Salesdreef 2, 4904 SW Oosterhout

Locatie

Reageer op dit bericht