Agenda

BOB

BOB kerstborrel bij het Koning Willem II Stadion

Wanneer: 18 december 2017 van 15:30 tot 23:00 Waar: Koning Willem II stadion

BOB kerstborrel bij het Koning Willem II Stadion

Ze pretenderen niet dat de businesslounge van het Koning Willem II Stadion speciaal voor hun opnieuw prachtig gerestyled is, maar ze plukken er wel de vruchten van. Ben je benieuwd hoe het geworden is, voel je dan van harte welkom op één van de populairste evenementen van het jaar: de BOB Kerstborrel op maandag 18 december. Willem II organiseert samen met Bonheur Horeca Groep en Regio Business een hartverwarmende avond. 

Programma

  • 15.30 uur – 16.00 uur Ontvangst BOB Masterclass
  • 16.00 uur – 17.00 uur BOB Masterclass met Prof. Dr. Sylvester Eijffinger
  • 17.00 uur – 18.00 uur Ontvangst BOB Kerstborrel
  • 18.00 uur – 18.30 uur BOB Talkshow
  • 18.45 uur – 19.00 uur Feestelijke opening
  • 19.00 uur – 21.00 uur Winterse lekkernijen
  • 21.30 uur – 23.00 uur Afterparty in het Paleis

Duizelingwekkende Masterclass van Sylvester Eijffinger

Wat doet Sylvester Eijffinger voor zijn boterham? Hou je adem in: hij is Hoogleraar financiële economie aan de Tilburg University, Jean Monnet Hoogleraar Europese financiële en monetaire integratie en verbonden aan research netwerken in Tilburg, Londen en München. Hiervoor was hij hoogleraar in Brugge en Berlijn, lid van de Raad van Economisch Adviseurs van de Tweede Kamer en gasthoogleraar economie aan Harvard University in Cambridge. Desondanks heeft hij tijd om een masterclass te komen geven over kunstmatige intelligentie (AI) en zijn disruptieve uitwerking op het ondernemerschap, de arbeidsmarkt en het (hoger) onderwijs van de toekomst.

Ze wachten met eten

Houd je van infotainment, kom dan aan het begin van de kerstborrel een halfuurtje naar de BOB Talkshow; speciale kersteditie. De host, Henrike Brouwer voelt om 18.00 uur een inspirerende ondernemer aan de tand en sluit af met een wel heel speciaal liedje. Dit keer interviewt zij Roy Pellikaan van Pellikaan Bouwbedrijf. Waarna je je op het walking kerstdiner kunt storten.

Nog geen lid? Ga een keer kijken!.

Kom vrijblijvend kennis met ze maken als je nog geen lid bent. Je bent van harte welkom. (meer informatie over het lidmaatschap).

Meld je direct aan via de website.

Adres: Goirleseweg 34, 5026 PC Tilburg

 

Locatie

Reageer op dit bericht