Agenda

Bockbierfestival

Bockbierfestival bij stadscafé Spaarbank

Wanneer: 2 november 2018 tot 4 november 2018 Waar: Stadscafé de Spaarbank

Bockbierfestival bij stadscafé Spaarbank

Het weekend van 2, 3 en 4 november staat bij stadscafé de Spaarbank in het teken van Bockbier. Ze hebben meer dan 40 bockbiertjes van de tap voor slechts €4,-. Dus als jij een echte bockbierliefhebber bent mag je het Bockbierfestival van stadscafé de Spaarbank zeker niet missen!

Meer informatie over dit festival volgt op de Facebookpagina.

Over stadscafé Spaarbank

Wil je Tilburg ervaren zoals Tilburg is? Begin dan in het centrum. Op een paar honderd meter van het Centraal Station ligt dit café, vernoemd naar de functie die dit rijksmonument ooit had. Het is niet voor niets een stadscafé: het is de plek waar de stad samenkomt, alle dagen van de week en bijna alle uren van de dag. Het is Tilburg in het klein: bruisend, gezellig en toegankelijk.

Dit café vormt de toegangspoort naar de (oude) binnenstad en is voor velen een start- en eindpunt van een heerlijk dagje Tilburg. Het is iedere dag geopend van ‘s-morgens tot ‘s-avonds laat. Het biedt een plaats aan gasten die toe zijn aan een kopje verse koffie, maar ook aan vrienden die willen lunchen, dineren of borrelen. Ze hebben een uitgebreide bierkaart en ook een ruime keuze aan heerlijke wijnen.

Locatie

Reageer op dit bericht