Agenda

Kookworkshop door tonny van burk

Bocktour ”Gin gôolse geit mar un gôolse bock” bij De Eetkamer

Wanneer: 14 oktober 2018 van 13:00 tot 18:00 Waar: De Eetkamer

Bocktour ”Gin gôolse geit mar un gôolse bock” bij De Eetkamer

Een échte bockbier liefhebber? Kom dan op zondag 14 oktober naar de Bocktour bij De Eetkamer om heerlijke bockbiertjes te proeven.

Bocktour bij de eetkamer

Op elke locatie krijg je twee bockbiertjes in proefglaasjes te proeven met een hapje erbij. Je krijgt in totaal dus tien verschillende bockjes om te proeven op vijf verschillende locaties! De verschillende deelnemers zijn onder andere: Flanders, Mozes, De Eetkamer, Casa di Renzo en Bojangles. De dag begint om 13:00 uur en zal rond 18:00 uur aflopen. De kaarten zijn te koop bij alle deelnemers van de Bocktour.

De Eetkamer Goirle

De Eetkamer is gehuisvest in een karakteristiek pand dat Rens – die zowel architect, textielbaron en later zelfs burgemeester van Goirle was – in 1907 liet bouwen. In de vijftiger jaren kwam het in handen van de textielindustrieel Mes.

De uitstraling van het pand is zoveel mogelijk behouden. De originele parketvloer, de schouwen en de glas-in-loodramen zijn intact gebleven. In de Gelagkamer (waar kleinere groepen kunnen eten) was een bibliotheek annex jachtkamer gevestigd, terwijl de Eetkamer de oorspronkelijke woonkamer was. De Tuinkamer kijkt uit op de schitterende tuin, waar overigens ook gedineerd kan worden. Oorspronkelijk was het onderdeel van de binnenplaats.

Locatie

Reageer op dit bericht