Agenda

boekpresentatie Frank van Pamelen

Boekpresentatie Frank van Pamelen bij Gianotten Mutsaers

Wanneer: 25 februari 2018 van 15:00 tot 17:00 Waar: Boekhandel Gianotten & Mutsaers

Boekpresentatie Frank van Pamelen bij Gianotten Mutsaers

Zondag 25 februari presenteert Frank van Pamelen zijn tweede literaire thriller, De Vliegende Hollander, bij boekhandel Gianotten Mutsaers. Het belooft een informele, informatieve, ietwat cryptische maar vooral feestelijke middag te worden. Je bent van harte welkom!

De Vliegende Hollander

Het is Pasen 2016. Professor Olivier Huizinga arriveert in de Zeeuwse havenplaats Terneuzen voor een werkweekend met een Vlaamse collega. Die ligt echter dood in zijn hotel. Bij het lijk wordt een brief aangetroffen: een fragment uit de wereldberoemde legende van De Vliegende Hollander. Samen met rechercheur Kristel Marchand gaat Huizinga op onderzoek uit. En onmiddellijk zitten ze tot over hun oren in een historisch wespennest vol oosterse gevaren.

De Vliegende Hollander verschijnt bij uitgeverij Ambo|Anthos en brengt de auteur terug naar zijn geboorteplaats. Daar vond hij de inspiratie voor een spannende speurtocht langs vergeelde romanregels, raadselachtige afbeeldingen en religieuze relikwieën. Wat is feit en wat is fictie? Berust de eeuwenoude legende op waarheid? Welk geheim houdt het verhaal verborgen? Heeft het mysterieuze spookschip echt bestaan? En zo ja, wat had het dan werkelijk aan boord?

De auteur

Frank van Pamelen is schrijver, dichter en cabaretier. Hij schrijft columns (onder andere voor Brabants Dagblad), fileert de actuele taal (voor NPO Radio 1) en maakt liedjes, jeugdboeken en theaterprogramma’s. Zijn eerste thriller De wraak van Vondel verscheen in 2015, werd genomineerd voor de Hebban Thriller Debuutprijs en ging meer dan 10.000 keer over de toonbank.

Boekpresentatie Frank van Pamelen

  • Datum: zondag 25 februari 2018
  • Tijd: 15.00 – 17.00 uur
  • Locatie: Boekhandel Gianotten Mutsaers
  • Toegang: gratis!

Locatie

Reageer op dit bericht