Agenda

bookstore day

Bookstore Day bij Gianotten Mutsaers

Wanneer: 25 mei 2019 van 11:00 tot 16:45 Waar: Boekhandel Gianotten & Mutsaers Entree: Gratis

Bookstore Day bij Gianotten Mutsaers

Independent Bookstore Day is een landelijk evenement waar 140 onafhankelijke boekhandels aan mee doen. Deze zaterdag viert Boekhandel Gianotten de boekhandel en zijn bezoekers! Met veel aanbiedingen, speciale uitgaven en gesigneerde exemplaren, alleen deze dag verkrijgbaar. En om het nog leuker te maken trakteren ze bezoekers deze dag op muziek, poëzie, een workshop en een lezing.

Mystery Poetry Tour treedt op, Suzanne Brok zingt met pianist eigen bewerkingen van nummers uit de jazz- en popmuziek, studio Zeedauw geeft een workshop boekenlegger printen op ambachtelijke wijze en Katja Kreukels vertelt over haar roman Mijn vader was priester.

Programma

  • 11.00 – 12.00 uur Lezing Katje Kreukels

In Mijn vader was priester gaat Katja Kreukels op zoek naar het priesterverleden van haar vader. Ze reist terug naar de tijd toen 95 procent van de Limburgse bevolking katholiek was en vertelt het verhaal van de oudste zoon die in het klooster treedt om de familie-eer hoog te houden. Een wereld van rozenhoedjes, priesterspeelgoed, heiligenverering en wonderen.

  • 13.00 – 15.30 uur Studio Zeedauw

Studio Zeedauw is een ontwerpstudio in Tilburg met een eigen ambachtelijke drukkerij. Grafisch ontwerper Rozemarijn Oudejans werkt hier met oude drukpersen en nieuwe, digitale technieken aan uniek, handgemaakt drukwerk. Ook geeft zij cursussen en workshops om anderen te laten kennis maken met deze prachtige, ambachtelijke druktechniek. Met Bookstore Day is Rozemarijn met een kleine drukpers in de winkel en helpt je bij het drukken van je eigen boekenlegger, op ambachtelijke wijze.

  • 14.00 – 14.30 uur Mystery Poetry Tour

Dichters op een zeepkist! Slam Poetry! Bevlogen voordrachten door drie dichters.

  • 15.30 – 16.45 uur Suzanne Brok

Met eigen bewerkingen van nummers uit de jazz- en popmuziek weet Suzanne Brok haar publiek te raken. Mooi, fijn en verrassend! Ze voelt zich thuis in huiskamerconcerten, lunchconcerten of als solist bij muzikale projecten. Of kunnen we beter zeggen dat Suzanne zich gewoon thuis voelt op een podium?

Alle evenementen zijn gratis, je bent van harte welkom!

Locatie

Reageer op dit bericht