Agenda

bookstore day

Bookstore Day bij Gianotten Mutsaers

Wanneer: 14 april 2018 van 09:30 tot 17:00 Waar: Boekhandel Gianotten & Mutsaers Entree: Gratis

Bookstore Day bij Gianotten Mutsaers

Na een succesvolle eerste Bookstore Day organiseert Gianotten Mutsaers op 14 april 2018 een tweede editie. Op die dag vieren ze de boekhandel en zijn klant. Met tientallen exclusieve uitgaven in gelimiteerde oplagen, gesigneerde exemplaren en sterk in prijs verlaagde boeken. Met optredens van ruim honderd schrijvers in zo’n tweehonderd boekwinkels in het hele land. Want een boekwinkel is meer dan een winkel. Hij vormt de spil van een gemeenschap en wordt geleid door creatieve ondernemers en gedreven door verkopers die bovenal gepassioneerde lezers zijn. In een boekwinkel wordt je verbeelding aangeraakt. En dat is reden voor een feestje. Bookstore Day dus, op 14 april 2018.

Bookstore Day

Op Bookstore Day kun je speciale uitgaven vinden, in jouw boekhandel, alleen op die dag te koop. Het zijn exclusieve uitgaven, gesigneerde publicaties of sterk in prijs verlaagde boeken in kleine oplagen.

Programma

11.00-12.00 uur: Frank van Pamelen gaat aan de grote leestafel in gesprek over de totstandkoming van een boek. Je kunt gewoon aanschuiven, aanmelden is niet nodig.

14.00-14.15 en 15.00-15.15 uur: Half woord, een muzikaal poëzieproject van Lisa Rooijakkers. Ze schrijft muziek voor haar gedichten en schrijft gedichten voor haar muziek. Woorden en tonen spelen met elkaar in één voordracht. Meer informatie over en fragmenten van half woord zijn binnenkort te vinden op het Instagramaccount @halfwoord.

14.30-14.50 uur: Onias Landveld (Paramaribo, 1985) is een verhalenverteller. Hij schrijft, spreekt, dicht en inspireert. Vanaf augustus 2017 is hij voor twee jaar de stadsdichter van Tilburg. Zijn talent deelt hij graag via concepten, workshops en spreekcursussen. Maar het podium is waar hij het liefst staat.

Je bent van harte welkom in de boekhandel!

Locatie

Reageer op dit bericht