Agenda

Bootcamp Sunday

Bootcamp Sunday bij Gastrobar RIX

Wanneer: 2 februari 2020 van 10:00 tot 11:30 Waar: Gastrobar RIX Entree: €19,95

Bootcamp Sunday bij Gastrobar RIX

Heb jij in januari al je goede voornemens al over boord moeten gooien? Geen enkel probleem, in februari kan je gewoon opnieuw proberen en Gastrobar RIX gaat je daarbij helpen. Op zondag 2 februari is het namelijk weer tijd voor een nieuwe editie van Bootcamp Sunday!

Bootcamp Sunday

Tijdens de bootcamp word je begeleid door een personal trainer. In de Tilburgse binnenstad gaan jullie een toffe training tegemoet die je op ieder niveau mee kunt doen. Na afloop staat er een heerlijke lunch op jullie te wachten. Uiteraard is deze lunch healthy. Denk aan goene smoothies, havermoutwafels, vers fruit en nog veel meer!

Planning

Wanneer je mee doet aan de bootcamp, wordt je om 10.00 uur verwacht bij RIX om te verzamelen. Daarna wandelt de groep naar een locatie in de binnenstad waar een intensieve bootcamp wordt afgelegd. Deze kan ieder op zijn eigen niveau doen, onder leiding van personal trainer Kevin Bollen.

Ben je al flink getraind of is het je eerste keer? Dat maakt allemaal niets uit en is dus geen geldig excuus om niet mee te doen. Rond 11.30 uur is de training klaar en wacht er een heerlijke lunch en gezonde smoothie op je bij RIX.

Aanmelden

Ga jij de uitdaging aan? Meld je aan voor de eerste editie van Bootcamp Sunday op zondag 2 februari om 10:00 uur. Je kunt je aanmelden door te mailen naar info@rix-tilburg.nl. Voor €19,95 ben je er al bij!

Locatie

Reageer op dit bericht