Agenda

botanisch tekenen

Botanisch tekenen met Vincents Tekenlokaal bij ZuiderZwam/Ut Rooie Bietje

Wanneer: 15 juli 2020 van 14:00 tot 16:30 Waar: Ut Rooie Bietje Entree: €27,50

Botanisch tekenen met Vincents Tekenlokaal bij ZuiderZwam/Ut Rooie Bietje

Op woensdag 15 juli is Vincents Tekenlokaal te gast bij  ZuiderZwam en organiseert twee workshops Botanisch tekenen op het terrein van biologische tuinderij Ut Rooie Bietje. De afgelopen periode heeft Vincents Tekenlokaal al meer tekenlessen gegeven in de buitenlucht en dat bevalt heel goed! Buiten tekenen is een goede oplossing nu het vanwege corona moeilijker is om binnen workshops te geven.   

Bloemen, planten, kruiden en oesterzwammen 

In de workshop ga je kijken naar allerlei verschillende planten. Hoe teken je dat allemaal? Hoe bouw je een vorm op, hoe breng je diepte aan en werk je details uit? Stap voor stap ga je hiermee aan de slag en leer je hoe je, wat je ziet, kunt overzetten op papier. Er zijn twee workshops, ’s ochtends voor kinderen  en ’s middags voor volwassenen. De workshops zijn geschikt voor beginnende en ervaren tekenaars

Meer informatie

Op 15 juli zijn er twee workshops:
1. ’s Ochtends: kinderworkshop van 11.00 -12.30 uur voor 10- t/m 14-jarigen: €15 per kind. Materiaal is inbegrepen.
2. ‘s Middags: volwassenenworkshop van 14.00-16.30 uur: €27,50 per volwassene. We tekenen tot 16 uur en worden daarna verwend met een drankje en overheerlijke oesterzwammenbitterballen van ZuiderZwam. Materiaal is inbegrepen. Mocht je graag met je eigen materiaal willen werken, voel je dan vrij om dit mee te nemen.

Max. 10 deelnemers, meld je snel aan
De workshops zijn geschikt voor beginnende en ervaren tekenaars. Onze vaste tekendocenten Wietske Weijtmans en Chiel Janssen begeleiden de workshops en geven je graag persoonlijk advies.
Er is per keer plaats voor maximaal 10 deelnemers. De anderhalve meter afstand geldt ook tijdens deze workshops. Bij slecht weer kan de workshop doorgaan, er is een ruime overkapping. Denk bij warm weer aan een hoed of pet. We proberen zo veel mogelijk de schaduw op te zoeken maar dat zal niet altijd mogelijk zijn, veel planten staan in de zon.

Aanmelden
Heb je interesse, meld je dan aan via boekingen@vincentstekenlokaal.nl. Graag naam, adres, mailadres en telefoonnumer vermelden. En als het voor de kinderworkshop is, ook graag de leeftijd. Dan ontvang je te zijner tijd meer informatie.
Adres ZuiderZwam/Ut Rooie Bietje: Koningshoeven 62 5018 AB Tilburg.

Locatie