Agenda

Boy Jonkergouw

Boy Jonkergouw bij De Nieuwe Vorst

Wanneer: 12 januari 2019 van 21:00 tot 22:00 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: vanaf €12,50
Bestel tickets

Boy Jonkergouw bij De Nieuwe Vorst

Ter inspiratie voor de muziektheater voorstelling Stem van het volk zette theatermaker Boy Jonkergouw en klysma in de anus van Facebook. Want, zo ontdekte Boyd, niemand wordt gehoord en dat is verdrietig. In januari komt zijn voorstelling een aantal maal naar de Nieuwe Vorst.

Gelukkig is er de democratie en mag iedereen zeggen wat er in zijn of haar harses op komt. En dat doet de Nederlander graag. Het liefst online. Lekker alleen, met het geluid van agressief tikkende vingers op het toetsenbord en het wegklokken van halve liters bier. Branderige oogjes van het staren naar het beeldscherm. Tierend over het eigen gelijk het zich niet meer thuis voelen en die dat die ander haar bek moeten houden, want lang leve de vrijheid van meningsuiting!

Vanuit de online diarree, doorspekt met pittige stukjes fake news, fabriceert Boy Jonkergouw humoristische kotspoëzie. Daarvoor werkt hij samen met de immer liefdevolle componist Tom Dicke en de nergens bij horende actrices Naomi Antonius en Annemieke Ros. Weg met die online kakofonie! Weg met de vrijheid van meningsuiting! Het is tijd! Eén volk! Eén stem!

Locatie

Reageer op dit bericht