Agenda

brandweerman sam

Brandweerman Sam bij Theaters Tilburg

Wanneer: 27 mei 2018 van 13:30 tot 15:00 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €14,50
Bestel tickets

Brandweerman Sam bij Theaters Tilburg

Brandweerman Sam komt naar Theaters Tilburg met een extra voorstelling! Op zondag 27 mei staat Sam om 13:30 uur in de schouwburg van Theaters Tilburg. In Brandweerman Sam Redt het Circus! beleeft Sam samen met zijn team en zijn trouwe brandweerwagen Jupiter een nieuw avontuur in het theater.

Brandweerman Sam

Het Circus komt naar Sam zijn woonplaats. De Circusdirecteur heeft alles voorbereid en kijkt uit naar een fantastische show. Maar de ondeugende Norbert Puk weet als altijd de boel al snel in de war te schoppen. Gelukkig staan Brandweerman Sam en zijn team altijd paraat.

Naast dat het een hele vrolijke en energieke show is leren de kinderen ook nog iets over veiligheid. Na afloop ontvangen de kinderen allemaal een Junior Cadetten Diploma en kunnen de kinderen met hun TV-helden op de foto.

Verkoopverkoop

Redt het circus! is op zondag 27 mei om 13:30 uur te zien in de schouwburg van Theaters Tilburg. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De verkoop van de tickets start op 18 januari. Tickets kosten € 19 | € 17 |€ 14,50 (incl. servicetoeslag). Kaarten via de website, aan de balie van InfoService & Tickets of telefonisch via 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht