Agenda

Koningsdag korvelseweg

Grote brasserie op Korvelseweg tijdens Koningsdag

Wanneer: 27 april 2017 om 10:00 uur tot 27 maart 2017 om 17:00 uur Waar: Korvelseweg Entree: Gratis

Grote brasserie op Korvelseweg tijdens Koningsdag

Koningsdag op de Korvelseweg is één groot feest met diverse attracties en optredens, presentaties van goede doelen, deelnemende winkeliers, maar ook ondernemers van buitenaf. Uiteraard is op de Korvelseweg ook volop ruimte voor de vrijmarkt. Kom in ieder geval naar de Korvelseweg op 27 april, daar gebeurt het!

Koningsdag Korvel heeft als hoofddoel het verbinden van mensen met verschillende culturele achtergronden. Het evenement is gratis toegankelijk en biedt een keur aan activiteiten voor alle leeftijden. De programmering is breed zodat iedereen iets van zijn interesse kan vinden. Het evenement vindt plaats rondom de Korvelseweg op maandag 27 april van 10.00 tot 17.00 uur.

Extra groot

Koningsdag Korvel 2017 organiseert dit jaar de vijftigste editie dus een extra reden om er een extra groot feest van te maken.

Dit betekent een uitbreiding van het evenement. Het evenement vindt normaal gesproken plaats op de Korvelseweg en het St. Annaplein . Dit jaar worden er ook activiteiten in de Zomerstraat, Onze Lieve Vrouwenplein, Korvelplein, Korveldwarsstraat, Nieuwstraat, Gardiaanhof, Observanten hof, Frater Mattheus Park en het Fokkerpad georganiseerd.

Optredens

Tijdens Koningsdag zijn er in heel Tilburg veel optredens! Ook op het Korvelplein. Check de complete line-up:

  • Patrick Dano
  • Colinda
  • Frank Smeekens
  • Afterparty met een geheime gast!

Alles over Koningsdag in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de officiële route, de leukste feestjes en de mooiste foto’s van Koningsdag in Tilburg:

Locatie

Reageer op dit bericht