Agenda

Brewery Run - Run your Own editie

Brewery Run – Run your Own editie

Wanneer: 28 februari 2021 van 12:00 tot 14:30 Waar: geen locatie Entree: €23,50
Bestel tickets

Brewery Run – Run your Own editie

Een eigen Brewery Run. Dat is de ‘Run your Own’ editie op zondag 28 februari van 12.00 uur tot 14.30 uur. Solo of samen met je hardloopbuddy loop je tijdens deze editie een geweldige route en eindig je bij één van de tofste plekken van de stad: een bierbrouwerij! In Tilburg is dat LOC Brewery. Waar jouw beloning, een bierpakket en jouw medaille, op je ligt te wachten. Daar ga je toch harder van rennen?

Rennen en supporten tegelijk!

In twaalf grote steden in Nederland rennen ze voor en naar de brouwers. Zo ook in Tilburg op 28 februari vanaf 12.00 uur. Je eindigt dan bij LOC Brewery aan de Burgemeester Brokxlaan. De Brewery Run is er met name om de brouwers een steuntje in de rug te geven, en die kunnen ze hard gebruiken.

Run for your beer

Maar elke prestatie moet beloond worden. Daarom krijg je nadat je gefinisht bent een waanzinnig bierpakket van de brouwer. En om de prestatie extra in het zonnetje te zetten: de Brewery Run medaille!

Kies je afstand

Ga je voor 5 kilometer of ga je voor 10 kilometer? Welke afstand het ook is: ze zorgen voor een fantastische route die jou langs de hotspots van de stad brengt en uiteindelijk laat finishen bij een brouwerij. Je ontvangt een aantal dagen van te voren de route per mail door middel van een gpx bestand en een Google Maps link.

What’s in your ticket?

Een kant en klare route die jou langs alle hotspots van de stad brengt. Als beloning een waanzinnig bierpakket waar je je vingers bij aflikt en een unieke medaille. En niet te vergeten: support voor de brouwerijen!

Meedoen

Scoor je ticket via deze website voor €23,50. Je gaat dan een unieke sportieve beleving tegemoet!

Meer informatie

Meer informatie over de Brewery Run vind je op de website.