Agenda

bridges of madison county

Bridges of Madison County in Theaters Tilburg

Wanneer: 7 mei 2019 van 20:15 tot 21:45 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €26,50
Bestel tickets

Bridges of Madison County in Theaters Tilburg

Het internationaal bekende liefdesdilemma Bridges of Madison County komt op dinsdag 7 mei naar de schouwburg van Theaters Tilburg. De musical is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1995.

Over de voorstelling

De Italiaanse huismoeder Francesca (Lone van Roosendaal) weet niet wat haar overkomt wanneer ze de rondreizende fotograaf Robert (René van Kooten) per toeval leert kennen. Door haar huwelijk is ze terechtgekomen op het Amerikaanse platteland in Madison County, Iowa. Hier leidt ze een weinig opwindend bestaan. Haar ontmoeting met Robert zet Francesca voor een moeilijke keuze: gaat ze mee met de man van haar dromen, of blijft ze bij haar gezin?

De muziek van Jason Robert Brown– die eerder werd bekroond met een Tony Award – die tijdens de voorstelling wordt gespeeld is een combinatie tussen de Amerikaanse country van Robert en Italiaanse volksmuziek van Francesca. De musical Bridges of Madison County is gebaseerd op de gelijknamige roman van Robert James Waller en de film met Clint Eastwood en Meryl Streep.

Meer info & tickets

Bridges of Madison County is dinsdag 7 mei om 20:15 uur te zien in de schouwburg van Theaters Tilburg. Ticketprijzen variëren tussen €26,50 en €35 en zijn te bestellen via theaterstilburg.nl, aan de balie of telefonisch via 013 543 22 20.

Locatie

Reageer op dit bericht