Agenda

Brugklas de Musical

Brugklas de Musical in Theaters Tilburg

Wanneer: 23 oktober 2019 van 19:30 tot 20:45 Waar: Theaters Tilburg Entree: vanaf €17
Bestel tickets

Brugklas de Musical in Theaters Tilburg

De tv-serie Brugklas is een scripted reality jeugdserie, waarin een vaste groep leerlingen wordt gevolgd tijdens het eerste jaar van de middelbare school. In Brugklas de Musical zijn Brugklassers te zien uit zowel het nieuwste seizoen als vorige seizoenen, live in het theater.

Brugklas is de populairste serie van de Nederlandse TV, komt naar het theater met een eigen musical. De voorstelling haakt in op actuele maatschappelijke thema’s en is voor iedereen herkenbaar. De hoofdrollen in Brugklas de Musical worden gespeeld door Niek Roozen, May Hollermann, Belle Zimmerman en Claire Veldkamp, zij komen op woensdag 23 oktober om 19:30 uur in Theaters Tilburg in Tilburg.

Het verhaal

Een hip hop-musical over Willem van Oranje! Max vindt dat een vet idee, lekker out of the box! Dan wil Emma de hoofdrol spelen, want waarom zouden helden alleen mannen kunnen zijn? En wie bepaalt dat eigenlijk, hoe mannen en vrouwen zich gedragen? Brugklas de Musical is voor iedereen herkenbaar: een zoektocht naar wie je bent, in de belangrijkste periode van je leven.

Handige informatie

  • Datum: woensdag, 23 oktober 2019
  • Locatie: Louis Bouwmeesterplein 1
  • Tijd: van 19:30 tot 20:45 uur
  • Tickets: vanaf €17,00

Locatie

Reageer op dit bericht