Agenda

BrugklasBeatz presenteert nieuwe show in 013

Wanneer: 25 januari 2020 van 19:00 tot 22:00 Waar: Poppodium 013 Entree: €11,50
Bestel tickets

BrugklasBeatz presenteert nieuwe show in 013

Op zaterdag 25 januari zal de Tilburgse guilty pleasure band de Jupiler zaal van 013 omtoveren tot een 90s en 00s paradijs. Een gloednieuwe show met een dito uitstraling vol keiharde guilty pleasure hits. Er zullen er diverse gasten (uit seizoen 10 van the Voice) langskomen in de show, die  Binnenkort bekend worden gemaakt.

BrugklasBeatz Bio

Als echte 90’s kids kijken deze 7 volwassen kinderen terug op alle muzikale hoogtepunten die zijn als brugklassers afspeelden op hun plastic mp3-spelers in de schoolpauzes. Denk dan niet alleen aan tijdloze klassiekers als ‘Baby One More Time’ van Britney Spears en ‘Wannabe’ van de Spice Girls, maar ook aan hakken op Paul Elstak, twerken op Shaggy en meezingen met dampende eendagsvliegen als ‘The Ketchup Song’ van Las Ketchup en ‘In The Shadows’ van The Rasmus. Verwacht veel denim, lavalampen, een stortvloed aan aha-erlebnissen en emotionele boyband flashbacks naar je tienerjaren. Brul de hele avond mee met hitjes van Busted, Ch!pz, Nirvana, Celine Dion en Pokemon.

The Voice Of Holland

BrugklasBeatz is momenteel te zien in het 10e seizoen van the Voice of Holland. Zij lieten 4 stoelen draaien bij hun auditie en deden een rap met Ali B, in wiens team zij nu zitten. Binnenkort starten de battles. Auditie: https://tinyurl.com/u26xl9z

Handige informatie:

  • Datum: zaterdag, 25 januari 2020
  • Aanvang: vanaf 19:00 uur
  • Locatie: jupiler zaal, Poppodium 013
  • Tickets: €11,50

Locatie

Reageer op dit bericht