Agenda

Brugklasbeatz

Brugklasbeatz treedt op bij Café Bolle

Wanneer: 24 november 2017 van 22:00 tot 04:00 Waar: Café Bolle

Brugklasbeatz treedt op bij Café Bolle

Als echte 90’s kids kijken de bandleden van Brugklasbeatz, een op de Tilburgse Rockacademie opgerichte band, terug naar alle muzikale hoogtepunten die in hun brugklastijd uit het plastic MP3-spelers klonken. Op vrijdag 24 november staan ze op het podium van Café Bolle.

Brugklasbeatz

De afgelopen jaren groeiden optredens van Brugklasbeatz in Café Bolle voor veel Tilburgse 90’s en 00’s kids uit tot niet te missen events voor hun noodzakelijke dosis nostalgie, waar klassiekers als Everybody van de Backstreet Boys, Wannabe van de Spice Girls en Uptown Girl van Westlife, en dampende hitjes als It Wasn’t Me van Shaggy, Leipe Mocro Flavour van Ali B en Yes-R en Year 3000 van Busted voorbijkwamen.

Met de band – die door successen van de bandleden elders in het land stopte – verdwenen ook deze brugklastunes van de Tilburgse live podia. Maar er is goed nieuws voor de fans van het eerste uur: Brugklasbeatz komt terug! Als vanouds toveren ze Café Bolle om tot de wereld van wafelhaar en TMF. Verwacht veel denim, medleys die je mee terug nemen naar het foutste tijdperk van de afgelopen eeuw, een stortvloed van aha-erlebnissen en emotionele boybandflashbacks naar je tienerjaren.

In het kort

  • Datum: vrijdag 24 november 2017
  • Tijd: 22.00 – 04.00 uur
  • Locatie: Café Bolle (Piusplein)
  • Entree: gratis!

Locatie

Reageer op dit bericht