Agenda

Kookworkshop door tonny van burk

Borrel: Bubbels, Babbels, Bites in De Eetkamer

Wanneer: 27 mei 2018 van 13:00 tot 17:00 Waar: De Eetkamer

Borrel: Bubbels, Babbels, Bites in De Eetkamer

Ben jij gek op borrelen? Dan komt dit super goed uit voor jou! Want zondag 27 mei is het tijd voor een heerlijke borrel! Bubbels, Babbels, Bites 2018 vindt dan in de Eetkamer plaats. 

Bubbels, Babbels, Bites 2018

Als je een grote fan bent van borrelen, dan word het tijd voor een heerlijke borrel bij De Eetkamer op zondag 27 mei om 13:00 uur! Daarnaast komt er ook nog een toffe zanger, namelijk DJ Franz Josef. Van 13:00 uur tot 17:00 uur kun je een keuze maken uit verschillende  dranken, namelijk uit de Cava, Prosecco of Champagne met daarnaast diverse kleine vis- en vleeshapjes.

De Eetkamer Goirle

De Eetkamer is gehuisvest in een karakteristiek pand dat Rens – die zowel architect, textielbaron en later zelfs burgemeester van Goirle was – in 1907 liet bouwen. In de vijftiger jaren kwam het in handen van de textielindustrieel Mes.

De uitstraling van het pand is zoveel mogelijk behouden. De originele parketvloer, de schouwen en de glas-in-loodramen zijn intact gebleven. In de Gelagkamer (waar kleinere groepen kunnen eten) was een bibliotheek annex jachtkamer gevestigd, terwijl de Eetkamer de oorspronkelijke woonkamer was. De Tuinkamer kijkt uit op de schitterende tuin, waar overigens ook gedineerd kan worden. Oorspronkelijk was het onderdeel van de binnenplaats.

Locatie

Reageer op dit bericht