Agenda

Budgetkermis

Budgetkermis op evenemententerrein ’t Laar

Wanneer: 21 augustus 2021 tot 29 augustus 2021 Waar: evenementen terrein 't laar Entree: Gratis

Budgetkermis op evenemententerrein ’t Laar

Dat Tilburg een kermisstad is, staat vast. Zo hebben we de Tilburgse kermis waar jaarlijks honderdduizenden mensen op af komen. Maar wat we ook hebben: een budgetkermis waar je maximaal €2,50 voor een grote attractie (m.u.v. attractie Impact) en maximaal €2,- voor een kinderattractie betaalt. Oftewel: een kermis voor iedere portemonnee. De budgetkermis strijkt van zaterdag 21 augustus tot en met zondag 29 augustus weer neer op evenemententerrein ’t Laar. De entree op het kermisterrein is gratis. Parkeren is tevens gratis.

Uiteraard wordt de budgetkermis helemaal coronaproof georganiseerd. Dat betekent dat de kermis een in- en uitgang heeft, is afgehekt en er wordt gewerkt met een maximaal aantal bezoekers. Wanneer het te druk is, moet je eventjes wachten voordat je het terrein op kunt.

Verschillende gave attracties

Bij een leuke kermis, horen natuurlijk gave attracties. De organisatie van de budgetkermis heeft er dan ook voor gezorgd dat je ook dit jaar weer kunt genieten van hele toffe attracties. Zo is er een rupsbaan en kun je lekker springen en glijden in het Luna Park. Ook voor degene die houden van sensatie heeft de budgetkermis genoeg te bieden. Denk aan de Deca Deca, X-Factory en de Impact. Ook strijkt er een hoge Fun Villa van drie etages hoog neer op de kermis en staat familieattractie Fun Factory ook op het terrein.

Ook voor de kleintjes is van alles te doen. Denk aan mini cars, een draaimolen, de Jungle Buggy en de Flying Jumbo. Uiteraard kun je ook een gokje wagen en zijn er verschillende kermislekkernijen te koop.

Programma budgetkermis

Natuurlijk is er wederom voor een gaaf randprogramma gezorgd. We zetten de activiteiten voor je op een rijtje:

Alles over de randprogrammering lees je hier.

Openingstijden

Benieuwd naar de openingstijden van de budgetkermis? We zetten het voor je op een rijtje.

  • Zaterdag 21 augustus: 13:00 – 00:00 uur
  • Zondag 22 augustus: 13:00 – 22:00 uur
  • Maandag 23 augustus: gesloten
  • Dinsdag 24 augustus: 13:00 – 22:00 uur
  • Woensdag 25 augustus: 13:00 – 22:00 uur
  • Donderdag 26 augustus: 13:00 – 22:00 uur
  • Vrijdag 27 augustus: 13:00 – 00:00 uur
  • Zaterdag 28 augustus: 13:00 – 00:00 uur
  • Zondag 29 augustus: 13:00 – 22:00 uur

Meer informatie

De budgetkermis is een prachtige kermis dat zich ook inzet voor kwetsbare doelgroepen. Zo zorgt de organisatie er samen met sponsoren voor dat minder bedeelde kinderen een onbezorgde dag bezorgt krijgen. Zo mogen kinderen van Stichting Het Vergeten Kind gratis deelnemen aan bijna alle attracties.

Wil je meer informatie over de budgetkermis? Bekijk dan vooral de website. Op de hoogte blijven van actuele updates? Volg ze dan op Facebook. 

ed, maar we raden je toch aan om de Facebookpagina en de website van de budget kermis in de gaten te houden. Hier vind je later updates over bijvoorbeeld corona maar ook over het programma!

Locatie