Agenda

Zingende kinderen stock

Buurtfeest KinderVakantieWerk Loven-Besterd

Wanneer: 20 augustus 2017 van 13:00 tot 17:00 Waar: Sint Willebrordplein Entree: Gratis

Buurtfeest KinderVakantieWerk Loven-Besterd

Zondag 20 augustus opent Kinder Vakantie Werk Loven-Besterd haar activiteiten zoals gebruikelijk met een gezellig buurtfeest. Vanaf 13.00 uur staat het Sint Willebrordplein vol met activiteiten voor kinderen, een terras en eetgelegenheid en komen er diverse artiesten.

Buurtfeest Loven-Besterd

Er is een grote loterij met mooie hoofdprijzen dankzij enkele sponsors van KinderVakantieWerk. Om 14.00 is de officiële opening van de KVW-week die tot en met vrijdag duurt. Daarna maken de kinderen kort kennis met hun leiding en de andere kinderen in hun groep. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Eddy Rossa. Gedurende de hele dag kunnen kinderen lekker spelen op luchtkussens, is er de mogelijkheid om te worden geschminkt, zijn er diverse spellen en entertainment door een ballonnenkunstenaar. Voor de ouders is er een bar en kunnen lekkere snacks worden gekocht. Ook kunnen er mooie prijzen worden gewonnen bij een loterij en bij het unieke Tutti Frutti, de levende fruitmachine.

Na de prijsuitreiking van de loterij om circa 16.30 eindigt het buurtfeest om 17.00 uur.

De opbrengt van het buurtfeest komt weer volledig ten goede aan de sport- en spelactiviteiten van KVW Loven-Besterd. Dit jaar doen er 180 kinderen mee, die door meer dan 40 vrijwilligers worden begeleid.

Locatie

Reageer op dit bericht