Agenda

Bye Bye Baby

Bye Bye Baby (10+) bij De Nieuwe Vorst

Wanneer: 15 februari 2019 van 19:30 tot 20:30 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €10,-
Bestel tickets

Bye Bye Baby (10+) bij De Nieuwe Vorst

Een fysieke, humoristische en humeurige voorstelling voor de laatste klassen van de basisschool, voor brugklassers en voor iedereen die een grote verandering doormaakt. Bye Bye Baby, op 15 februari vanaf 19.30 uur te zien bij De Nieuwe Vorst.

Bye Bye Baby: voor iedereen die een verandering doormaakt

Op een dag is alles ineens anders. Gisteren was je nog de oudste en begreep je alles. Vandaag ben je de jongste en snap je er niets meer van. Je wist dat dit moment zou komen, maar je had er toch een heel ander idee bij. Zelfs de normaalste dingen zijn ingewikkeld. Hoe moet dit? En waarom heeft niemand je dit verteld?

In groep 8 was Nastaran de stoerste van de school en wilde iedereen haar vriend zijn. In de brugklas transformeerde ze naar een heel verlegen meisje dat met niemand durfde te praten. Haar nieuwe voorstelling Bye Bye Baby gaat over de grote overgangen die ieder mens in zijn leven doormaakt. Zoals die grote overgang van de basisschool naar de middelbare school.

Kaarten voor deze voorstelling kosten €10,- en zijn verkrijgbaar op de website van De Nieuwe Vorst. De voorstelling Bye Bye Baby is alleen toegankelijk voor mensen ouder dan 10 jaar.

Locatie

Reageer op dit bericht