Agenda

Dave Roelvink

Cafe Philip invites Dave Roelvink

Wanneer: 10 november 2017 van 22:00 tot 04:00 Waar: Café Philip Entree:

Cafe Philip invites Dave Roelvink

Op vrijdag 10 november staat Dave Roevink weer bij Café Philip in de dj-booth. 

Dave Roelvink

Dankzij zijn beroemde vader kwam Dave Roelvink al snel in aanraking met de showbizz. Op 16 jarige leeftijd wordt hij gescout als model. De goede looks van de goedlachse dj blijven niet onopgemerkt en in 2012 wordt hij, dan op 18 jarige leeftijd, gevraagd voor het programma Ford Boyard. En zo is het balletje gaan rollen en deed hij mee aan verschillende tv show. Momenteel richt Dave zich op zijn carrière als dj. En dat loopt als een trein. Hij heeft de ene boeking na de andere. Op vrijdag 10 november komt de Dave Roelvink naar Café Philip.

Café Philip

Café Philip: de uitgaansgelegenheid op vier verschillende verdiepingen met drie verschillende stijlen in hartje Tilburg. Met een bruin café in de kelder, een gezellig (dans)café op de begane grond en een club op de eerste verdieping heeft dit café vermaak voor iedereen! Elke dinsdagavond is het de perfecte dag om gezellig te stappen met je dispuut of vereniging! Op donderdag is studentenavond met op drie verschillende verdiepingen feest. Ook op vrijdag en zaterdag zullen de resident DJ’s zorgen voor de juiste muziek op een mooie avond!

Dit café is naast horecazaak, ook uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, schoolfeesten, borrels, vergaderingen, gala’s of walking dinners.  Vergeet verder niet om gebruik te maken van de welbekende Blauwe munten actie, thuis indrinken is niet meer nodig dankzij Café Philip!

Locatie

Reageer op dit bericht