Agenda

Cafe Philip invites Freddy Moreira

Cafe Philip invites Freddy Moreira

Wanneer: 4 juni 2017 van 22:00 tot 04:00 Waar: Café Philip Entree: Gratis

Cafe Philip invites Freddy Moreira

De man van het moment, Freddy Moreira, staat op zondag 4 juni (eerste Pinksterdag) in Café Philip en gaat laten zien waarom hij, en niemand anders, de populairste dj van het moment is! De entree is uiteraard volledig gratis.

Freddy Moreira

Freddy Moreira de 24-jarige ladykiller staat naast zijn heup stimulerende beats en explosieve mix technieken bekend om zijn veel beluisterde mixtapes. Terwijl Moreira met zijn vlotte Eclectic, Caribbean en Urban sounds de dames doet smelten en de clubs tot de laatste seconden in beweging houdt, bewijst zijn 4-delige mixtape serie met inmiddels meer dan 800.000 plays- zonder meer razend populair te zijn. Met onder andere zijn veelbelovende Mixtape 5 en diverse projecten in het verschiet, lijkt het slechts een kwestie van tijd totdat ook het grote publiek in aanraking komt met deze rijzende ster.

Café Philip

Café Philip: de uitgaansgelegenheid op vier verschillende verdiepingen met drie verschillende stijlen in hartje Tilburg. Met een bruin café in de kelder, een gezellig (dans)café op de begane grond en een club op de eerste verdieping heeft dit café vermaak voor iedereen!

Meer informatie

  • Datum: Zondag 4 juni
  • Tijd: 22:00 tot 04:00
  • Locatie: Café Philip
  • Entree: Gratis

Locatie

Reageer op dit bericht