Agenda

café theater festival

Café Theater Festival in Café Van Horen Zeggen

Wanneer: 6 april 2018 tot 8 april 2018 Waar: Klein Café Van Horen Zeggen Entree: Gratis

Café Theater Festival in Café Van Horen Zeggen

Op 6, 7 en 8 april vindt de eerste spetterende editie van Café Theater Festival Tilburg plaats: jonge theatermakers, toffe cafés in Tilburg en unieke voorstellingen.

Natuurlijk is Klein Café Van Horen Zeggen één van de cafés die hier aan mee doet. Bij hun zal Rebecca Schoolmeesters met haar voorstelling Elijah optreden.

Café Theater Festival

Rebecca (in 2016 afgestudeerd aan de Academie voor Theater) maakt voorstellingen over de twee thema’s die elk mens en dier op deze aarde met elkaar verbind, de dood en het leven. Ze maakt de zoektocht naar hoe om te gaan met de dood, terwijl je leeft, bespreekbaar en toegankelijk. Rebecca vindt het belangrijk om op zoek te gaan naar de luchtigheid en schoonheid van het leven, ondanks het noodlot (de dood) dat ons allen te wachten staat.

Elijah is een zoektocht naar de betekenis van herinneringen. Waarom willen we een interessant leven? Waarom willen we van alles bereiken? Waarom zijn we tot onze dood bezig met doelen behalen, als alles uiteindelijk toch alleen maar een herinnering wordt?

Café Theater Festival

In het kort

  • Locatie: Klein Café Van Horen Zeggen
  • Datum: van 6 april t/m 8 april 2018
  • Tijd: van 16:00 uur tot 23:00 uur
  • Entree: gratis

Locatie

Reageer op dit bericht