Agenda

Café Theater Festival

Café Theater Festival in Tilburgse Café’s (AFGELAST!)

Wanneer: 3 april 2020 tot 5 april 2020 Waar: Café Peanuts Entree: Gratis

Café Theater Festival in Tilburgse Café’s (AFGELAST!)

Op maandag 23 maart 2020 heeft het kabinet besloten alle evenementen tot 1 juni 2020 te verbieden. Dit is nodig om verdere verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk te beperken. Neem voor meer informatie omtrent kaartjes, nieuwe data, geldretour of andere zaken een kijkje op de website van het evenement.

Op 3, 4 en 5 april vindt er weer een spetterende editie van Café Theater Festival Tilburg plaats: jonge theatermakers, toffe cafés in Tilburg en unieke voorstellingen.

Het Café Theater Festival wordt in verschillende Tilburgse café’s gehouden. Op dit moment zijn er een paar café’s bekendgemaakt. De deelnemende horecagelegenheden tot nu toe zijn:

  • Café Peanuts
  • Café NOIR
  • Klein Café Van Horen Zeggen
  • Stoom013
  • Kim’s Kroeg

Over Café Theater Festival

Het CTF vermengt podiumkunsten en cafés tot een plek waar niets is wat het lijkt. Je barkruk wordt ineens een podium en een luidruchtige stamgast blijkt een acteur. In Utrecht, Zwolle en Tilburg vormen één weekend per jaar de kroegen het decor van korte voorstellingen van een grenzeloze generatie makers. Stel je eigen theatrale kroegentocht samen uit de vele voorstellingen en dompel je onder in dans, muziektheater, teksttoneel, circus, vertellingen en alles daartussenin.

 

Locatie

Reageer op dit bericht