Agenda

Caribbean Night tijdens de Tilburgse Kermis

Wanneer: 25 juli 2019 van 17:00 tot 01:00 Waar: Pieter Vreedeplein Entree: Gratis (na 19.00 uur €5,-)

Caribbean Night tijdens de Tilburgse Kermis

Lokaal Zeven Tilburg organiseert op donderdag 25 juli zoals elk jaar de Caribbean Night: het heetste event tijdens de Tilburgse kermis! De Caribbean Night staat in het teken van Salsa, Bachata, Zouk en alle andere swingende dansstijlen die er bestaan.

Dit jaar mogen ze met trots DJ Ellen verwelkomen; This is where experience pays off! Al meer dan tien jaar speelt ze met gemak het grootste muziek repertoire van Salsa tot Bachata, van Zouk tot Kizomba; ze heeft het allemaal in huis! En buiten dat is ze ook nog eens een betoverende danseres. Get ready to move those hips!

Caribbean Night

En niet minder dan Maykel López y su Nueva Dimensión zal het hele plein in één dansende massa veranderen. Nueva Dimensión is een nieuwe salsaformatie met muzikanten uit Cuba en Nederland. Frontman is de uit Havana afkomstige zanger Maykel López Rodríguez. Dus haal je dansschoenen maar uit de kast!

Feesten in en hels tempo

En last but not least: Orquesta Pegasaya! Op het podium zorgt deze band voor een muzikale rondreis door Latijns-Amerika en de Cariben met gepeperde Salsa’s, snelle Merengues, romantische Bachata’s, sensuele Zouk en diverse Antilliaanse ritmes. Dit orkest heeft show in het bloed; feesten dus in een hels tempo!

In het kort

  • Datum: donderdag 25 juli
  • Locatie: Pieter Vreedeplein
  • Entree: gratis (na 19.00 uur €5,-)

Locatie

Reageer op dit bericht