Agenda

Caribische live-muziek door Fakier op het terras van Lokaal Zeven

Wanneer: 1 augustus 2020 van 18:00 tot 00:00 Waar: Lokaal Zeven Entree: Gratis

Caribische live-muziek door Fakier op het terras van Lokaal Zeven

Heerlijk Caribisch dineren en ondertussen genieten van Caribische live-muziek van artiest Fakier. Het kan zaterdag 1 augustus vanaf 18:00 uur bij Lokaal Zeven op het Pieter Vreedeplein. Lees snel verder. 

Over Fakier

Fakier startte zijn carrière al op hele jonge leeftijd op Curaçao zoals bij Keep all stars, Jolly Specials, Gran Sabor en als pianist bij Frank & Friends die nr.1 waren op de Antillen. Hij vervolgde zijn carrière met Grupo Nan die optredens verzorgde op zeer bekende Salsa locaties waaronder Carlo 8 te Miami. Als tweemans formatie Chips was hij ook heel bekend onder de bevolking van Curaçao en Bonaire. Nadien vertrok hij naar Nederland en stichtte de groep F & F, Fakier and Friends.
Later ging Fakier zijn weg hoofdzakelijk als solo artiest, maar maakte ook deel uit van een succesvolle Cubaanse band en een Reggae band. Momenteel maakt hij ook deel uit van de band Succes Sin Stress. Zijn repertoire bestaat uit Salsa, Bachata, Merengue, Reggae, Soul en Montuno dus zijn optreden heeft zeker geen gebrek aan variëteit . Fakier heeft op diverse grote evenementen gespeeld zoals het Jazz Festival te Montreux, Gentse Feesten en tijdens het Zomer Carnaval in Rotterdam heeft hij op het hoofdpodium gespeeld.

Locatie