Agenda

Kieltjesbal

Carnaval bij Sporthal Dongewijk

Wanneer: 22 februari 2020 tot 25 februari 2020 Waar: Sporthal Dongewijk Entree: vanaf €5,-
Bestel tickets

Carnaval bij Sporthal Dongewijk

Van zaterdag 22 tot en met dinsdag 25 februari is het weer iedere dag volop carnaval in Sporthal Dongewijk. Tijdens Kieltjesbal kunnen de kleinere Kruikjes van 14.00 tot 19.00 uur lekker hossen. 

Entree

De entreeprijs voor Kieltjesbal is netals de eerdere jaren €5,- per persoon tijdens de voorverkoop. Aan de deur kosten de kaarten €7,50 per persoon. Tijdens de voorverkoop is er ook een munten aanbieding: 10 munten voor €21 in plaats van €25,-.

  • Voorverkoop kaarten zijn van 8 januari tot en met 20 februari verkrijgbaar bij Jamin Heyhoef en café Dongewijk
  • Munten voorverkoop zijn ook bij café Dongewijk en Jamin Heyhoef te verkrijgen

McDonald’s Monday

Op maandag 24 februari vindt de McDonald’s Monday plaats. McDonald’s Reeshof zal diverse acties ondernemen om mensen uit te nodigen voor een gratis entreekaart voor een  dagje Kieltjesbalcarnaval. In samenwerking met Reeshof Cultuurt zullen er op deze dag diverse blaaskappellen optreden op het Focus op Reeshof podium.

Dit blaaskapel feestje is mede mogelijk gemaakt door Reeshof Cultuurt.

Carnaval in Café Dongewijk

’s Avonds is er in Café Dongewijk een carnavalsparty voor Kruiken van 15 jaar en ouder. Vanaf 20.00 uur barst het feest los in samenwerking met DJ Geert. Entree bedraagt €10,- (inclusief 3 consumpties, garderobe en toilet). Iedere avond zijn er leuke shotjes aanbiedingen. Vrijdag tot en met maandag duurt het feest van 20.00 tot 01.00 uur. Op de laatste dag duurt het feestje van 20.00 tot 00.00 uur.

Goed om te weten: de Kieltjesbal munten zijn tijdens het feest in Café Dongewijk niet geldig, ook niet de kaarten die in de voorverkoop gekocht zijn.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg

Locatie

Reageer op dit bericht