Agenda

zomercarnaval

Carnaval in Kruikenstad 2022

Wanneer: 25 februari 2022 om 11:11 uur tot 1 maart 2022 om 23:11 uur Waar: Binnenstad Tilburg Entree: Gratis

Carnaval in Kruikenstad 2022

Van vrijdag 25 februari tot en met dinsdag 1 maart 2022 transformeert Tilburg weer tot Kruikenstad. Vijf dagen lang staat het groen-oranje centraal en vieren we carnaval. En na een verschrikkelijke coronaperiode zijn we hier allemaal weer heel erg aan toe. Lees snel verder. 

Motto 2022

Voor het tweede jaar op rij is het nieuwe motto gekozen uit ruim 200 inzendingen. In de oproep werd men aangemoedigd om – bij het bedenken van het motto – rekening te houden met de actualiteiten. Het motto ‘Ik zie oe wir war?!’ is bedacht door Remco Smulders. “Wat hebben we carnaval het afgelopen jaar gemist. De wereld stond op z’n kop. Het was een wirwar. Maar volgend carnavalsjaar ben ik er weer bij. Zie ik jou dan ook weer?!” luidt de uitleg van Remco.

In de sfeer komen

Wil jij alvast in de sfeer komen van carnaval in Kruikenstad 2022? Eerdere jaren gingen we iedere dag met meerdere fotografen op pad om de sfeer in de stad vast te leggen. In de kroeg, bij de openbare carnavalsevenementen en soms ook bij besloten feestjes. Al deze fotoalbums kun je hier vinden.

Meer informatie

Wil je weten wat er allemaal te doen is tijdens carnaval in Kruikenstad? Bekijk dan vooral onze uit-agenda. Hier zullen we in de loop van de tijd de leukste carnavalsfeestjes toevoegen.

Locatie