Agenda

Carnaval in Tilburg Kruikenstad

Wanneer: 21 februari 2020 om 17:11 uur tot 25 februari 2020 om 23:11 uur Waar: Carnavalsstichting Tilburg

Carnaval in Tilburg Kruikenstad

Het is weer tijd voor het mooiste fisje van het jaar: carnaval in Tilburg oftewel Kruikenstad. En aangezien er rondom carnaval zo gigantisch veel wordt georganiseerd, hebben wij weer een handig overzicht gemaakt met alles wat je moet weten. Van officiële evenementen tot leukste feestjes in de kroeg en nog veel meer. 

Oja; we hebben ook een liveblog online gezet waarin we de weersvoorspellingen bijhouden. Hierin updaten we ook of het weer een gevaar gaat vormen voor bepaalde carnavalsevenementen. D’n Opstoet bijvoorbeeld. UPDATE: de optocht op zondag is afgelast! Lees hier meer.

Geen zin om verder te lezen? We hebben per dag een dagprogramma samengesteld met daarin de allerleukste feestjes en het officiële programma:

Ben jij op zoek naar plekken waar je als tiener (onder de 18) of met kinderen kunt carnavallen? Check dit artikel. 

Officiële programma carnaval in Tilburg

Tijdens carnaval worden er een hoop officiële carnavalsevenementen georganiseerd door Carnavalsstichting Tilburg. We zetten ze voor je op een rijtje.

D’n Opstoet

Jammer, jammer, jammer. Vanwege het slechte weer is de optocht in Kruikenstad afgelast. D’n Opstoet wordt vanwege de verwachte storm verplaatst naar 22 maart, halfvasten.

Maar dat betekent niet dat de rest van de activiteiten worden afgelast! Het meerendeel gaat gewoon door en is er mega veel te doen. Ga jij zondag 23 februari carnaval vieren in Tilburg? Lees dan snel verder!

carnaval in Tilburg

Nog meer leuke feestjes

Buiten het officiële carnavalsprogramma staan er nog een hoop andere leuke feestjes op het programma. Een overzicht:

Uitgelicht: Carnaval bij Theaters Tilburg

Carnaval bij Theaters Tilburg betekent traditiegetrouw dat de Flepsteppers de theaterzalen en foyers omtoveren tot één groot carnavalsspektakel. Van vrijdag 21 februari tot en met dinsdag 25 februari staan de klassiekers op weer op het programma: het Seniorenfist, Et Tulpefist, het Kouwvoetenfist en het Kènderfist. Meer informatie over deze toffe feestjes?

Vrijdag 21 februari

Zaterdag 22 februari

Zondag 23 februari

Maandag 24 februari

Dinsdag 25 februari

Goed om te weten: dit overzicht wordt constant aangevuld met nieuwe feestjes!

carnaval in tilburg

In de stemming komen

Wil je alvast in de stemming komen? Check dan vooral de verschillende carnavalskrakers die al zijn uitgebracht door vele artiesten en carnavalsverenigingen. Of ben je nog op zoek naar carnavalsemblemen voor op je outfit? Ook dan helpen we je graag uit de brand. Check namelijk dit artikel met de allerleukste tips.

Ben je benieuwd naar foto’s van carnaval in Kruikenstad? Bekijk dan vooral de foto’s van vorige jaren die zijn gemaakt tijdens carnaval in Kruikenstad. Natuurlijk gaan we ook dit jaar dagelijks foto’s maken. Op de foto gezet? Je kunt de foto’s een dag later bekijken op onze fotopagina.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg

Locatie

Reageer op dit bericht