Agenda

Carnavalsvakantie

Carnavalsvakantie bij Ontdekstation013

Wanneer: 26 februari 2020 tot 1 maart 2020 Waar: Ontdekstation013 Entree: €7,50

Carnavalsvakantie bij Ontdekstation013

Ga jij carnaval vieren, maar weet je niet zo goed wat je daarna nog kan gaan doen? Ontdekstation013 is open en daar is genoeg te zien, doen en te beleven. Ga met je vader, moeder, opa, oma, broer, zus of vrienden. Ontdekstation013 is ook zeer geschikt als gezinsuitje. Wij hebben de activiteiten even op een rijtje gezet.

Technisch Lego: Lego We Do

Vind jij het leuk om met Lego te bouwen? Met Lego We Do kun je een robot of bijzonder voertuig maken. Koppel jouw bouwwerk met sensoren aan een IPad en laat het bewegen, draaien en rijden! Met de handige software is het programmeren een eitje.

Maak je eigen drumbeat!

Houd je van muziek? Doe dan mee met de geluidsworkshop: je leert hoe geluid werkt, wat zijn geluidsgolven? En hoe maak je zelf muziek? Je kunt aan de slag met een programmeerbare synthesizer of drum.

Limonadefabriek

Maak je eigen limonade in onze Limonadefabriek! Speciaal ontwikkeld voor kinderen tot 8 jaar. Er is een hele stellage, waaruit je je eigen glaasje kunt tappen. En dan proeven maar! Is jouw eigen limonade de lekkerste limonade die je ooit geproefd hebt?

Vincents Tekenlokaal

Een paar keer per dag gaat Vincents Tekenlokaal open en kun je vrij tekenen op de digitale tekentablets. Ontdek de ontelbare mogelijkheden van digitaal tekenen! Wil je weten hoe laat het tekenlokaal precies open is? Bel dan vanaf 11 uur naar Ontdekstation013 voor het actuele dagprogramma of kijk op de stories op Instagram.

Horecahoek

Vanaf 11 uur is Ontdekstation013 open. Ga gerust al zo vroeg, dan is het vaak nog lekker rustig en kun je overal goed terecht. In de horecahoek kun je een heerlijk kopje koffie, tosti of poffertjes bestellen. En dan snel na de lunch verder op ontdekkingstocht!

Openingstijden

Van woensdag 26 februari t/m zondag 1 maart is Ontdekstation013 tussen 11.00 en 17.00 uur geopend. Tijdens de carnavalsdagen (21 t/m 25 februari) zijn ze gesloten. Kijk voor meer informatie op de website.

Entreeprijzen: € 7,50 voor kinderen (vanaf 4 jaar) en € 2,50 voor volwassenen.

Locatie

Reageer op dit bericht