Agenda

Carnavalsvrijdag

Carnavalsvrijdag op ’t Groôte Pleinfestijn

Wanneer: 21 februari 2020 van 17:00 tot 04:00 Waar: Paleisring

Carnavalsvrijdag op ’t Groôte Pleinfestijn

Carnavalsvierders opgelet! Dit jaar heeft Kruikenstad er weer een groots vijfdaags evenement bij: ’t Groôte Pleinfestijn op de Paleisring. The Cat’s Back, ’t Elfde Gebod, ’t Groen-Oranjestraatje (Gin Fizz) en De Lollipop slaan namelijk de handen ineen voor dit groots opgezette evenement tijdens carnaval. Op carnavalsvrijdag 21 februari beginnen ze met een uitgebreid programma.

D’n Kiosk

In d’n Kiosk begint het carnavalsprogramma om 17.00 uur. Hier trapt CV Alaafterparty het feest van het jaar af tijdens Pils d’n Irste. Daarna nemen zij ook deel aan de Kroegendwèèltocht en is er een feest op ’t plein. DJ Doa Penotti verzorgd de beats!

’t Elfde Gebod

Bij ’t Elfde Gebod beginnen ze om 17.00 uur op de vrijdagmiddag met ’t Carnavalscafé. Hier draaien ze muziek uit D’n Kiosk. Vanaf 20.00 uur begint hier de Kroegendwèèltocht met de meest carnavaleske deuntjes van DJ Ad de Schlager!

The Cat’s Back

Carnaval begint bij The Cat’s Back iets later dan bij de rest, hier starten ze om 01.00 uur waar je binnen nog ekkes door kan feesten met DJ Chefke.

De Lollipop

Ook De Lollipop is deelnemer van de Kroegendwèèltocht, hier kun je van 20.00 tot 04.00 uur losgaan en dwèèlen met DJ Ron Soeters.

’t Groen-oranje Straatje

In ’t Groen-oranje Straatje kun je van vrijdag tot en met zondag losgaan tijdens het Stillekes Hossen. Een gezellige carnavals silent disco met verschillende kanalen en DJ’s.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg

 

 

Locatie

Reageer op dit bericht