Agenda

Carnavalsvrijdag

Carnavalszaterdag op ’t Groôte Pleinfestijn

Wanneer: 22 februari 2020 van 13:00 tot 04:00 Waar: Paleisring

Carnavalszaterdag op ’t Groôte Pleinfestijn

Carnavalsvierders opgelet! Dit jaar heeft Kruikenstad er weer een groots vijfdaags evenement bij: ’t Groôte Pleinfestijn op de Paleisring. The Cat’s Back, ’t Elfde Gebod, ’t Groen-Oranjestraatje (Gin Fizz) en De Lollipop slaan namelijk de handen ineen voor dit groots opgezette evenement tijdens carnaval. Op carnavalszaterdag 22 februari zijn er weer voldoende feestjes op de Paleisring.

D’n Kiosk

Op de zaterdag is er in D’n Kiosk een nieuwe editie van de Nostalgietische middag. Tussen 14.00 en 20.00 uur treden hier leuke op om de Paleisring in een echte feeststemming te brengen. De Nostalgietische middag is gratis te bezoeken. Na deze gezellige middag gaat het Groôte Pleinfestijn weer van start met de deuntjes van FeestDJ Daniel D’n Dörtige.

’t Elfde Gebod

Om 12.00 uur beginnen ze bij ’t Elfde Gebod weer met ’t Carnavalscafé. Hier wordt carnaval officieel geopend door K.V De Fènpruuvers. De muziek is afkomstig uit D’n Kiosk. Om 20.00 uur gaat het dak er af met de topper van carnaval: DJ Ad de Schlager.

The Cat’s Back

Op zaterdag is het bij The Cat’s Back vanaf 01.00 uur tijd voor de Keesy Afterparty met Sick & Nimon. Na een lekkere dag feesten op de Paleisring is dit een goede manier om jouw dag af te sluiten.

De Lollipop

Bij De Lollipop beginnen zaterdag met Alaaf & Kicking. Vanaf 21.00 uur gaat het los tijdens Shirt uit en Zwaaien met dé carnavals DJ van het zuiden: Après ski DJ Matthias.

’t Groen-oranje Straatje

In ’t Groen-oranje Straatje kun je van vrijdag tot en met zondag losgaan tijdens het Stillekes Hossen. Een gezellige carnavals silent disco met verschillende kanalen en DJ’s.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg

 

Locatie

Reageer op dit bericht