Agenda

Carnavalsvrijdag

Carnavalszondag op ’t Groôte Pleinfestijn

Wanneer: 23 februari 2020 van 12:00 tot 04:00 Waar: Paleisring

Carnavalszondag op ’t Groôte Pleinfestijn

Carnavalsvierders opgelet! Dit jaar heeft Kruikenstad er weer een groots vijfdaags evenement bij: ’t Groôte Pleinfestijn op de Paleisring. The Cat’s Back, ’t Elfde Gebod, ’t Groen-Oranjestraatje (Gin Fizz) en De Lollipop slaan namelijk de handen ineen voor dit groots opgezette evenement tijdens carnaval. Op carnavalszondag, de dag van D’n Opstoet is er weer genoeg te doen aan de Paleisring.

D’n Kiosk

Op carnavalszondag begint het in D’n Kiosk met ’t Defilé om 12.00 uur. Vanaf hier kun je gezellig D’n Opstoet bekijken met DJ Ron Carnavalskanon en Prins Knet D’n Irste en zijn gevolg. Ook CV Kruik’m is erbij in D’n Kiosk. Om 18.00 uur is het tijd voor D’n Opstoet Alaafterparty met onder andere Bennie Bekend, CV de Jassen, De Manager en ook CV d’r Neffe en Jason Haans zullen aanwezig zijn.

’t Elfde Gebod

Bij ’t Elfde Gebod is het vanaf 12.00 uur D’n Opstoet Lauwe met muziek vanuit D’n Kiosk. Om 18.00 uur gaat het los DJ Kaaibaant de Fristi tijdens het Fist na d’n Opstoet. ’s Avonds viert K.V De Fènpruuvers hun ontvangstavond bij’t Elfde Gebod met héél veel bezoek. Ook Prins Knet D’n Irste en zijn gevolg zullen even op bezoek komen.

The Cat’s Back

Om 00.00 uur vindt bij The Cat’s Back de Afterparty van D’n Opstoet Alaafterparty plaats met De Manager.

De Lollipop

Ook bij De Lollipop kan je op zondag goed D’n Opstoet lauwe met muziek vanuit D’n Kiosk. Vanaf 20.00 uur gaan alle remmen los met Feest DJ Daniël, hij draait de beste carnavalshits met een vleugje uit de 90’s.

’t Groen-oranje Straatje

In ’t Groen-oranje Straatje kun je van vrijdag tot en met zondag losgaan tijdens het Stillekes Hossen. Een gezellige carnavals silent disco met verschillende kanalen en DJ’s.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg

 

Locatie

Reageer op dit bericht