Agenda

CarnaWall

CarnaWall in de Stationsstraat

Wanneer: 21 februari 2020 van 18:11 tot 23:11 Waar: Stationsstraat Entree: Gratis

CarnaWall in de Stationsstraat

LiveWall Group organiseert op vrijdag 21 februari een groots, gratis toegankelijk, openbaar carnavalsfeest: CarnaWall. Bomvol muziek, verrassingen en artiesten. Het feest is vrij toegankelijk van 18.11 tot 23.11 uur en vindt plaats bij het hoofdkantoor van LiveWall aan de Stationsstraat 5.

LiveWall vierde traditiegetrouw jaarlijks CarnaWall met collega’s, klanten en vrienden. Dit jaar hebben ze besloten om het feest dit jaar breder uit te trekken. Mede-organisator Marc van Liere is supertrots op het nieuwe kantoor aan de Stationsstraat: het hoofdkantoor in Kruikenstad. ”Carnaval is het feest van het jaar, een moment waarop we ook onze klanten van buiten Brabant Tilburg laten zien. Dit keer besluiten we er een openbaar CarnaWall van te maken; voor alle Tilburgers. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!”

Verrassing

CarnaWall vindt plaats op de parkeerplaats achter het kantoor aan de Stationsstraat. Hier draait een Tilburgse DJ en kunnen Kruiken en Kruikinnen genieten van verschillende optredens. Daarnaast lanceert LiveWall op 21 februari een digitale verrassing voor Kruikenstad. Het programma en andere informatie worden gedeeld op het Facebook-event en op de socials van LiveWall.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg:

carnaval tilburg

 

Locatie

Reageer op dit bericht