Agenda

Centrumwandeling

Ontdek verrassend Tilburg met Centrumwandeling van VVV Tilburg

Wanneer: 26 augustus 2017 van 13:00 tot 15:00 Waar: VVV Tilburg Entree: €5,50

Ontdek verrassend Tilburg met Centrumwandeling van VVV Tilburg

VVV Tilburg organiseert een Centrumwandeling. Op drie verschillende dagen ga je op pad met een stadsgids en ontdek je de levendige, rauwe stad Tilburg.

Centrumwandeling

Dit is je kans om Tilburg te leren kennen, of je nu alleen bent of met meerdere personen, Tilburger of toerist! Tijdens de Centrumwandeling ervaren zelfs de echte Tilburgers hoe bijzonder en mooi de stad is. De wandeling voert door kleine straatjes en over pleinen, deze vertellen je over het verleden, heden en de toekomst van de stad, aangevuld met sappige anekdotes.

Inschrijven

Schrijf je nu in en wandel mee, beleef Tilburg onder begeleiding van een deskundige stadsgids! Je kunt zich inschrijven per e-mail vvv@tilburg.nl onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en het aantal deelnemende personen. De wandeling vindt plaats tussen 13:00 uur en 15:00 uur. Inschrijven is mogelijk tot aan het tijdstip van de wandeling. Verzamelen om 12.45 uur. Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = Vol.

Kosten

Kosten voor de wandeling bedragen € 5,50 per persoon. Betaling wordt contant voldaan aan de kassa van VVV Tilburg. Start locatie: VVV Tilburg, Spoorlaan 434a, 5038 CH Tilburg.

Praktische informatie

  • Startlocatie: VVV Tilburg
  • Data: 26 augustus, 30 september
  • Tijd: van 13:00 tot 15:00 uur
  • Prijs: €5,50 per persoon

Locatie

Reageer op dit bericht