Agenda

centrumwandelingen

Centrumwandelingen door de bijzondere binnenstad

Wanneer: 30 juni 2018 van 13:00 tot 15:00 Waar: VVV Tilburg Entree: €5,50

Centrumwandelingen door de bijzondere binnenstad

VVV Tilburg organiseert zeven Centrumwandelingen op: zaterdag 30 juni 2018. Ga op pad met een stadsgids en ontdek de levendige, rauwe stad Tilburg en laat u verrassen. Lees hier voor meer informatie.

Centrumwandelingen 

Dit is jouw kans om Tilburg te leren kennen, of je nu alleen bent of met meerdere personen, Tilburger of toerist! Tijdens de Centrumwandeling ervaren zelfs de echte Tilburgers hoe bijzonder en bruisend de stad is. De wandeling voert je door kleine straatjes en over pleinen. Ze vertellen jou over het verleden, heden en de toekomst van de stad, aangevuld met sappige anekdotes.

Schrijf je in per e-mail: vvv@tilburg.nl onder vermelding van je naam, telefoonnummer en het aantal deelnemende personen. De wandeling vindt plaats tussen 13.00 uur en 15.00 uur. Inschrijven is mogelijk tot vrijdag 29 juni 12:00 uur! Het verzamelen is bij VVV Tilburg om 12.45 uur. Let op! Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Vol = Vol. Kosten voor de wandeling bedragen €5,50 per persoon. Betaling wordt contant voldaan aan de kassa van VVV Tilburg. De start locatie: VVV Tilburg, Spoorlaan 434a, 5038 CH Tilburg.

Locatie

Reageer op dit bericht