Agenda

ChitChat

ChitChat in De Nieuwe Vorst

Wanneer: 23 februari 2019 van 15:30 tot 16:15 Waar: Theater De Nieuwe Vorst Entree: €8,-
Bestel tickets

ChitChat in De Nieuwe Vorst

ChitChat is een wervelende, aanstekelijke, onvoorspelbare dansvoorstelling voor kleuters. Op 23 februari is ChitChat om 15.30 uur te zien in De Nieuwe Vorst.

In dit virtuoze dansduet botsen twee meisjes er grappig op los. Ze giebelen, schaterlachen, proesten, spelen, kletsen, dansen, stoeien. De vriendinnen bewegen als een twee-eenheid, elkaar voortdurend imiterend. Alles samen en dan weer uit elkaar. Onafscheidelijk en dan weer los. Ze zijn roekeloos tegen elkaar en de wereld.

Charlotte Goesaert en Karolien Verlinden maken een wervelende dansvoorstelling met zelfgemaakte klanken, gekoppeld aan bewegingen die variëren van zacht tot heel wild. Vrijwel alles dansen ze synchroon. Een hoogstandje performance art voor kleuters, verpakt als live cartoon. Joost Maaskant mixt er geluiden bij, van klankgedicht tot rockopera.

ChitChat is toegankelijk voor kinderen vanaf 4 jaar. Tickets voor deze voorstelling zijn verkrijgbaar op de website van De Nieuwe Vorst. Normale tickets kosten €8,- maar op vertoon van een FHK-pas kosten de tickets €4,-.

Locatie

Reageer op dit bericht