Agenda

van arendonk

Ciao Bella Italia Event bij Van Arendonk

Wanneer: 20 mei 2017 tot 21 mei 2017 Waar: Van Arendonk

Ciao Bella Italia Event bij Van Arendonk

Van Arendonk, de luxe schoenenwinkel met bekende dames- en herenmerken, verandert op zaterdag 20 & zondag 21 mei in een stukje Bella Italia. Tijdens deze twee dagen ademen de winkels die heerlijk zuidelijke flair, het Dolce Vita gevoel met natuurlijk veel Italiaanse schoenmode.

Van Arendonk heeft al jaren een bijzondere relatie met Italië, dankzij de vele prachtige Italiaanse schoenenmerken die zij verkopen. Tijdens het Ciao Bella Italia event bieden zij iedereen de kans om in de winkel met de beroemde toren van Pisa op de polaroidfoto te gaan. Compleet met Venetiaans masker en groen wit rode vlag.

Nieuwsbrief-aankondiging

Venetiaanse gondels, hapjes, drankjes en cadeaus

Door de Juliana van Stolbergstraat ‘vaart’ op zaterdagmiddag 20 mei een Venetiaanse gondel. De Venetiaanse gondelier zorgt voor een bijzonder romantische sfeer. Met plezier en zijn charmes brengt hij Italiaanse liederen ten gehore.

Heerlijk eten en drinken mag tijdens dit Italiaans weekend natuurlijk niet ontbreken. Vapiano serveert bruschetta’s en kleine porties heerlijke pasta voor de liefhebbers. Shake it up (Italian Drinks) schenkt Prosecco, Limonchello, Birra Italia of Aranciata.

Bij aankoop van een paar schoenen ontvangen klanten bovendien twee magazines cadeau: De Smaak van Italie en Italie magazine.

Over Van Arendonk

Van Arendonk is een begrip in de schoenenindustrie. In 1884 begon alles met een eigen schoenfabriek en in 1967 opende Van Arendonk haar eerste schoenenwinkel in Breda. Deze waardevolle geschiedenis draagt het familiebedrijf nog altijd met zich mee. Met 5 Van Arendonk winkels (Breda, Tilburg, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Groningen), 3 P´leisure winkels (Tilburg, ’s-Hertogenbosch en Groningen), 1 Smits Schoenen winkel (Arnhem), 2 shop-in-shop’s bij Bastiaansen modestad in Bavel en Jansen-Noy in Sevenum én twee online webshops (www.vanarendonk.nl en www.bysmits.com) biedt Van Arendonk, naast goede service, de laatste fashiontrends in de beste kwaliteit. Van Arendonk biedt de keuze uit meer dan 100 topmerken zoals Nubikk, Marc Cain, Toral, Diesel, Magnanni, DL Sport, Floris van Bommel en TOMS. Smits schoenen verkoopt daarnaast ook nog merken als Tods, Hogan en Philippe Model.

Details

  • Van Arendonk Tilburg
  • Datum:  20 & 21 mei 2017
  • Locatie: Van Arendonk, Juliana van Stolbergstraat 19, Tilburg
  • Website: www.vanarendonk.nl

Locatie

Reageer op dit bericht