Agenda

sinful saturdays

Cinco de Mayo bij café De Lollipop

Wanneer: 5 mei 2018 van 15:00 tot 04:00 Waar: De Lollipop Reloaded Entree: Gratis

Cinco de Mayo bij café De Lollipop

5 mei is het weer Bevrijdingsdag, maar ook Cinco de Mayo, hét Mexicaanse feest van het jaar, vindt dan plaatst bij café De Lollipop! 

Cinco de Mayo

Houd jij erg veel van heerlijke buckets, voor jou alleen of samen met je vrienden? Kom dan de hele avond buckets Corona of Desperados voor €15 euero drinken bij café De Lollipop! Daarnaast kun je ook shotjes Tequila doen voor maar €1,50 euro!

Café De Lollipop

Club de Lollipop… door de kijkers van RTL4 uitgeroepen tot het beste café van Nederland en misschien ook wel het bekendste gaycafé van Nederland. Gelegen aan de Paleisring, direct in het centrum van Tilburg. Omdat gaystappen tegenwoordig steeds meer opgaat in het ‘normale’ uitgaansleven, is de Lollipop omgedoopt tot gaymix feestcafé waar wél iedereen zichzelf kan zijn. Of je nu hetero, homo, boy or girl bent, het maakt niet uit want bij de Lollipop is iedereen gelijk. Daarom zijn we nu ook het meest gezellige feestcafé met een “pink twist” van Tilburg. Na de sluiting van de Popcorn enige jaren geleden is de Lollipop nog als enig écht gaymixcafé over. Al 18 jaar staat De Lollipop garant voor een geweldige avond uit en sinds april 2015 is de 3e generatie Lollipop geopend. Samen met cafés de Boekanier en Kandinsky zijn we in 2016 uitgeroepen tot de beste uitgaansgelegenheid van Tilburg volgens universiteitenmagazine UNIVERS. Een mooi compliment waar we nog steeds erg trots op zijn.

Van donderdag tot en met zondag zijn de deuren geopend en staan de Dj’s paraat om het dak eraf te blazen. Ondertussen zorgt de Lollipop Crew voor de lekkerste drankjes, entertainment en heerlijke borrels! Voor iedereen die gayminded is en van een feestje houdt zijn wij hét café! Party, top-40, dance, reggaeton, Nederlandstalig, 90’s en 00’s en nog veel meer muziekgenres hoor je allemaal voorbij komen. Naast de vele vaste gasten ontvangt De Lollipop wekelijks veel stappers en feestjes uit alle hoeken van het land. Ga daarom voor de ultieme stapavond naar Paleisring 25 Tilburg!

Maar er is meer… Ga je naar de Tilburgse Kermis, de grootste kermis van de Benelux? Dan mag je de Lollipop uiteraard niet overslaan tijdens Roze Maandag en de Valse start. Maar ook tijdens carnaval, de Meimarkt en de TOP-week gaan we vol gas. Het Festival van het Levenslied in juni mag je natuurlijk niet overslaan. Het podium staat bij ons voor de deur, dus beste plek gegarandeerd.

Locatie

Reageer op dit bericht