Agenda

circustheater circolo

Circusfestival Circolo in de Tilburgse binnenstad

Wanneer: 15 oktober 2019 om 20:30 uur tot 20 oktober 2019 om 21:15 uur Waar: Theaters Tilburg Entree: Prijs afhankelijk van voorstelling
Bestel tickets

Circusfestival Circolo in de Tilburgse binnenstad

Goed nieuws! Circusfestival Circolo keert terug naar de Tilburgse binnenstad. Je kunt genieten van internationaal top circus in én buiten de drie Tilburgse theaters. Circolo staat van 16 tot en met 20 oktober op het programma bij De Nieuwe Vorst, Theaters Tilburg en Factorium. Eyecatcher is dit jaar een 13 meter hoge silo middenin het stadshart van Tilburg. 

Circus is thuis in het theater

Met een cross-over van circus, theater, moderne dans, muziek, vormgeving en beeldende kunst, weet het festival sinds 2006 een groeiend publiek te trekken. Het hedendaagse circus is al lang niet meer gebonden aan de klassieke circustent en -piste. Er wordt tegenwoordig veel circus speciaal voor het theater gemaakt, gebruikmakend van theatertechniek. Circolo wil het circus in de breedste zin laten zien, dus ook deze soort.

Festivaldirecteur Marc Eysink Smeets: “In 2018 verhuisde ons festival na zes biënnale edities van Landgoed Velder in Liempde naar Tilburg. Een succesvolle editie in het Leijpark goed voor 20.000 bezoekers. Door ons festival het ene jaar in het park en het andere jaar in de theaters te laten plaatsvinden, geven we beide circusvormen aandacht. Deze afwisseling zetten we de komende jaren voort. In de even jaren is Festival Circolo te zien in het Leijpark en in de oneven jaren verhuizen we naar de Tilburgse theaters.”

Programma en plattegrond

Ben jij benieuwd naar het programma, de timetable en de plattegrond van het festivalterrein. De komende tijd wordt steeds meer en meer over het programma bekendgemaakt.

plattegrond circolo

Meer informatie

De kaartverkoop is inmiddels begonnen. Check snel de website voor het programma en de kaartverkoop van de verschillende voorstellingen.

Locatie

Reageer op dit bericht