Agenda

city of strangers in Theaters Tilburg

City of Strangers (Premiere) in Theaters Tilburg

Wanneer: 28 juni 2019 van 20:30 tot 21:30 Waar: Theaters Tilburg Entree: Vanaf €12,50
Bestel tickets

City of Strangers (Premiere) in Theaters Tilburg

Een montagevoorstelling met muziek van Stephen Sondheim door studenten van Fontys Muziektheater. Over mensen die op zoek zijn en gezichten waarachter een verhaal schuil gaat, vreemden waar we zo vaak langs lopen maar die we nooit daadwerkelijk ontmoeten. Over jou en over mij…

city of strangers team

Stephen Sondheim is één van de belangrijkste en meest eigenzinnige componisten van onze tijd. Hij wil met zijn werk de toeschouwer zowel amuseren als uitdagen en heeft door de jaren heen de grenzen van het genre musical verlegd met uiteenlopende vormen, stijlen en niet-alledaagse thema’s. De Nederlandse vertalingen van de songs zijn van Koen van Dijk, Daniël Cohen, Allard Blom & Jeroen de Beer.

Paul Eenens (bekend van o.a. Ciske de Rat, Was Getekend; Annie M.G. Schmidt en The Addams Family) tekent voor de regie van deze eindproductie, Erik Vlasblom voor de muzikale leiding en Daniëlle Waijers voor de choreografie & staging.

CITY OF STRANGERS is te zien op 28 en 29 juni in Theaters Tilburg. Beide dagen worden er twee voorstellingen gespeeld om 16:30 uur & 20:30 uur – Toneel op Toneel

De 3e jaars solisten: Loes Bettonviel, Niels Bouwmeester, Noortje van Eijl, Niniane Everaert, Sali Haidara, Kim Reizevoort, Dave Rijnders, Jeroen Sigterman, Lisanne Streukens, Thijs Snoek, Jessie Vos &  Emily White.

2e Jaars ensemble: Emilio Moreno Arias, Kristine Emde, Sem Gerritsma, Soraya Gerrits, Sem van der Hijden, Leonie Kappmeyer, Isaura Kuyt, Magtel de Laat, Shay Lachman, Bas van Rijswijk, Martijn Smids & Lisa van der Ven.

Kaarten zijn verkrijgbaar via FHKagenda.nl & Theaters Tilburg.

In het kort

  • Vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni
  • Datum: 16.30 & 20.30 uur
  • Tickets: vanaf €12,50

Locatie