Agenda

Close Encounters of the Third Kind

Pathé Classics: Close Encounters of the Third Kind bij Pathé Tilburg

Wanneer: 30 september 2017 tot 2 oktober 2017 Waar: Pathé Entree: €8,50
Bestel tickets

Pathé Classics: Close Encounters of the Third Kind bij Pathé Tilburg

Back to the Future, Indiana Jones, Top Gun, Alien. Dit zijn slechts enkele filmklassiekers die Pathé de afgelopen jaren met succes heeft teruggebracht naar de bioscoop. Films die iedereen wel kent, maar die je misschien nog nooit op het grote doek gezien hebt! Van zaterdag 30 september tot en met maandag 2 oktober staat de film Close Encounters of the Third Kind op het programma.

Dankzij Pathé Classic beleef jij bij Pathé Tilburg je favoriete films nog een keer op grootse wijze op het witte doek, met het mooiste beeld en het beste geluid.

Close Encounters of the Third Kind

De klassieker van Steven Spielberg over een man die, nadat hij UFO’s heeft gezien, bevangen wordt door visioenen en langzaam zijn verstand en zijn familie dreigt te verliezen, is terug in de bios. Pathé Tilburg vertoont de director’s cut versie.

Roy Neary heeft een “close encounter” met een buitenaards ruimteschip. De Amerikaanse overheid komt er achter dat de aliens op een bepaalde plek zullen landen, en verzinnen een dekmantel-verhaal om het publiek op een afstand te houden. Een groep mensen, waaronder Neary, heeft echter een visioen van de precieze plek, en gaan ernaar op zoek.

Speeldagen

  • Zaterdag 30 september: 15.30 – 18.00 uur
  • Zondag 1 oktober: 11.00 – 13.30 uur
  • Maandag 2 oktober: 20.30 – 23.00 uur

In het kort

  • Datum: 30 september – 2 oktober 2017
  • Locatie: Pathé Tilburg (Pieter Vreedeplein)
  • Entree: €8,50

Voor meer informatie kun je ook de website van Pathé Tilburg bekijken.

Locatie

Reageer op dit bericht