Agenda

Cocktail Pool Party

Cocktail Pool Party bij Poolcentrum 4 Friends

Wanneer: 14 september 2018 van 20:00 tot 23:30 Waar: Poolcentrum 4 Friends Entree: €35,-
Bestel tickets

Cocktail Pool Party bij Poolcentrum 4 Friends

Het goede weer is naar de bol gestegen en daarom organiseert Superdroog een poolparty bij Poolcentrum 4 Friends. En niet zomaar een pool party, maar een heuse Cocktail Pool Party!

Tijdens deze Cocktail Pool Party kunnen jij en je matties genieten van een twee uur durende SuperDroog Cocktail workshop en daarna een heerlijk potje poolen. En dit alles voor de prijs van € 35,-. Speciaal voor jou een vroege vogel vriendenprijs. Op de dag zelf kun je ook nog aanhaken, de prijs aan de deur is € 37,50. Maar er zijn niet veel tickets, dus op=op.

Over SuperDroog

Tijdens het plannen van een vrijgezellenfeest voor een van de amigo’s van de organisatoren kwam SuperDroog tot de conclusie dat er in Tilburg geen toffe stoere activiteiten aangeboden werden. Na een epische zoektocht naar toffe activiteiten kwamen ze zelfs ver buiten Brabant. Toen dachten de oprichters van Superdroog: “die kunde over oe schouwers gooien en terug schuppen” wat in het gewoon Nederlands zoveel betekent als “krijg nou hangtieten”. Er zo is het idee voor SuperDroog ontstaan.

Sindsdien zijn ze op zoek naar de leukste, tofste en meest bizarre uitjes voor jullie. Als het niet bestaat, ontwikkelen ze het zelf. Stiekem vinden de organisatoren dat heel leuk om te doen, want dan kunnen ze echt helemaal los gaan. Ze aanbieden en doen wat ze zelf leuk vinden.  Zijn jullie klaar voor een activiteit met ballen (letterlijk of figuurlijk, you choose)?

Cocktail Pool Party in het kort

  • Cocktail workshop + poolen voor € 35,-
  • Prijs aan de deur: € 37,50
  • Er zijn niet veel tickets, dus op = op
  • Voor meer informatie kijk op de Facebookpagina.

Locatie

Reageer op dit bericht