Agenda

Comedy wildlife photography

Comedy Wildlife Photography Awards in Natuurmuseum

Wanneer: 21 december 2018 tot 5 mei 2019 Waar: Natuurmuseum Brabant Tilburg Entree: Museumprijs

Comedy Wildlife Photography Awards in Natuurmuseum

Twee leeuwinnen die samen de slappe lach hebben, een eekhoorn in de split of dansende beren. De komische fototentoonstelling Comedy Wildlife Photography Awards komt naar Tilburg! Na musea in Groot-Brittannië, Finland en de Verenigde staten is deze tentoonstelling ook te zien bij het Natuurmuseum Brabant!

De tentoonstelling met de komische dierenfoto’s is in de Potviszaal van het museum te bewonderen. Het is toch een bijzonder iets dat deze tentoonstelling naar Tilburg komt, de voorstelling namelijk maar in een paar plekken in de wereld te zien.

De prijs voor de Comedy Wildlife Photography Awards is dezelfde prijs die je betaalt als entree van het museum. De tentoonstelling in het Natuurmuseum aan de Spoorlaan is tot en met 5 mei van dinsdag tot zondag te bezoeken.

Februari Cultuurmaand in Tilburg

Februari is in Tilburg omgedoopt tot cultuurmaand. De gehele maand is er gigantisch veel te doen in de stad. Gave optredens, toffe tentoonstellingen en bijzondere optredens. Check ook eens de online cultuurgids van Tilburg voor het volledige programma.

En nog een tip van de redactie: omdat het cultuurmaand is, kun je bij zowel het Textielmuseum als het Natuurmuseum met twee personen naar binnen voor de prijs van één. Daarvoor moet je wel even deze voucher uitprinten.

Locatie

Reageer op dit bericht