Agenda

dag van de mantelzorg

ContourdeTwern zet mantelzorgers in het zonnetje bij Tilburgse wijkcentra

Wanneer: 10 november 2019 Waar: ContourdeTwern Entree: Gratis

ContourdeTwern zet mantelzorgers in het zonnetje bij Tilburgse wijkcentra

Op zondag 10 november worden mantelzorgers uit o.a. Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk en Goirle in het zonnetje gezet door ContourdeTwern. De Dag van de Mantelzorg is een dag waarop we mensen verrassen die zorgen voor een ander.

Contour de Twen: “Mantelzorg is niet vanzelfsprekend, dus laten we er samen een mooie dag van maken.” In verschillende wijkcentra zijn leuke en ontspannen activiteiten georganiseerd.

Dag van de Mantelzorg in Tilburg

Bij Wijkcentrum de Symfonie (Eilenbergstraat 250) is er een gevarieerd programma voor mantelzorgers uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout. De dag staat in het teken van ervaringen uitwisselen, ontzorgen en genieten. Vanaf half elf is iedereen van harte welkom. De dag start met een infomarkt met als thema ‘respijtzorg’. Rond de middag verzorgt Resto VanHarte een overheerlijke lunch. De dag wordt afgesloten met een verrassende act. Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 1 november via de mantelzorglijn: 013 583 99 00 of mantelzorglijn@contourdetwern.nl.

Dag van de Mantelzorg in Goirle

Mantelzorgers uit Goirle en Riel zijn van harte welkom bij Gasterij de Commanderie (Rielseweg 861, Tilburg). Om 14.00 uur start een gezellige middag vol amusement, waaronder een interactief optreden van de Zingende Koffiekar. Onder de slogan ‘een vers bakske amusement’ zingen zij op kleinschalige wijze meerstemmige nummers. Daarna volgt een heerlijk diner, verzorgd door de Commanderie. Deelname is gratis. Meld je aan voor 1 november via 013 534 91 91 of infogoirle@contourdetwern.nl.

Dag van de Mantelzorg in Oisterwijk

Bij de Tiliander (Spoorlaan 82c, Oisterwijk) organiseert ContourdeTwern een feestelijke middag voor mantelzorgers uit Oisterwijk. Van half twaalf tot drie uur is er een ontspannen programma met persoonlijke verhalen, ontmoetingen, muziek, theater en een heerlijke lunch. De middag wordt afgesloten met een (muzikaal) bedankje, hapje en drankje voor alle aanwezige mantelzorgers. Deelname is gratis. Meld je aan bij Wil Hoentjes, via wilhoentjes@contourdetwern.nl of 06 171 63 091.

Locatie

Reageer op dit bericht