Agenda

willem II bij brandpunt

Crazy dobbeldinsdag XXL tijdens Oud & Nieuw bij Café Bolle & Café Brandpunt

Wanneer: 31 december 2019 van 21:00 tot 08:00 Waar: Café Bolle Entree: Gratis

Crazy dobbeldinsdag XXL tijdens Oud & Nieuw bij Café Bolle & Café Brandpunt

Café Brandpunt en Café Bolle slaan tijdens Oud & Nieuw de handen ineen voor een spetterende dobbeldinsdag XXL. Lees snel verder. Wat je kunt verwachten: de beste kroegspellen, het lekkerste speciaalbier, oliebollen, gratis drank, flessen champagne in overvloed en nog veel meer! En niet te vergeten: een verrassing die groter is dan je biefstuk tijdens het kerstdiner: DE ENTREE IS GRATIS! ⭐

We pakken het dit jaar nóg toffer en grootser aan dan voorgaande jaren met de OUD & NIEUW CRAZY DOBBELDINSDAG XXL! Met onze geliefde buren slaan we de handjes ineen om de verse start van het nieuwe jaar zo knallend mogelijk in te duiken!

Programma

Je gaat toch niet thuis borrelen van tevoren als je het volgende in BP kunt meemaken?! Van 21:00u tot 00:00u is BP jouw playground (zo gezellig als je hem nog nooit meegemaakt hebt) met spellen als 𝒓𝒂𝒅𝒋𝒆 𝒅𝒓𝒂𝒂𝒊𝒆𝒏, 𝒉𝒆𝒕 𝒌𝒓𝒐𝒌𝒐𝒅𝒊𝒍𝒍𝒆𝒏𝒔𝒑𝒆𝒍, 𝒌𝒂𝒂𝒓𝒕𝒆𝒏, 𝒃𝒐𝒓𝒅𝒔𝒑𝒆𝒍𝒍𝒆𝒏, 𝒅𝒐𝒃𝒃𝒆𝒍𝒔𝒕𝒆𝒏𝒆𝒏 en nog veel meer populaire en bekende kroegspellen. Geniet van je vrienden en de gezelligheid onder het genot van een paar van onze (meer dan honderd) speciaalbieren!

Om 00:00u genieten we uiteraard van het prachtige vuurwerk en vliegen 𝒅𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕𝒆 𝒘𝒆𝒏𝒔𝒆𝒏 𝒆𝒏 𝒏𝒊𝒆𝒖𝒘𝒋𝒂𝒂𝒓𝒔𝒛𝒐𝒆𝒏𝒆𝒏 in het rond (ja, ook voor die crush die je al een tijdje hebt)

Van 00:30u tot zo laat jullie het willen (en kunnen) maken, dansen we de sterren van de hemel en tot 02:00 kun je 𝑫𝑶𝑩𝑩𝑬𝑳𝑬𝑵 zoals je gewend bent (want wij moeten natuurlijk wel trakteren)! Dobbel je een even getal, dan zijn de drankjes van het huis! Voor de wiskundeknobbels: dat is maar liefst 50% kans op gratis rondjes!

Meer informatie

Wil je zeker zijn van entree en verrast worden door een welkomstborrel? 𝙎𝙩𝙪𝙪𝙧 𝙚𝙚𝙣 𝙢𝙖𝙞𝙡𝙩𝙟𝙚 𝙢𝙚𝙩 𝙟𝙚 𝙣𝙖𝙖𝙢 en die van je vrienden naar info@cafébrandpunt.nl en vermeld dat je heel erg graag een plekje op onze gastenlijst zou willen!

Locatie

Reageer op dit bericht