Agenda

CRY

CRY + Mennoboomin in Hall of Fame

Wanneer: 1 december 2018 van 20:00 tot 01:00 Waar: Hall of Fame Entree: €10,-
Bestel tickets

CRY + Mennoboomin in Hall of Fame

Na ’n dik afgelopen seizoen met o.a. ANBU GANG, Yung Internet en Steen, halen op zaterdag 1 december Hall of Fame samen met To The Max Entertainment weer ’n nieuwe lichting uit de NL rapgame naar de Spoorzone!

CRY

De bom klapte toen CRY twee maanden geleden zijn Young Cry 2 Mixtape (met ft’s van Bokoedro, Iced Out Blue en VVS) dropte. Goodmorning werd een hit en de rest is geschiedenis. Misschien was je erbij toen hij bij Talent Meets Talent op Woo Hah! de Lil Cube sloopte. Gemist? No worries. Na ’t releasen van 808milli’s nieuwe EP “808s & Friends”, waarop CRY en Jacin Trill samen de vaandel dragen, komt ie terug naar Tilburg.

Mennoboomin

Een heuse primeur. Eerder was hij al in de Hall of Fame met de hele ANBU GANG, maar vanavond is de allereerste solo show van de Venlonaar! Verwacht niet alleen tracks van zijn laatste tape Juli die hij samen met Gers Pardoel gooide. Mennoboomin zit ook op ’t Buurjongens project met Motion, Only Guy en Bounce. En als je zijn insta volgt krijg je al teasers van z’n eerste zelfgeproduceerde tracks mee. Die smaken naar meer. Veel meer. Hold up!

$keer & Boo$

Zijn naam zegt het al. De titel van z’n debuutplaat ook: ‘De Lacoste Op M’n Body Zit Vol Met Verf Van Kankertoys Die Ik Ripte Omdat Die Waren Waar Ze Niet Moesten Komen Vol.1’. Ray Fuego en Eijer zijn fan en hebben gastbijdrages op ‘t album. Deze man wordt ook wel wel Limburgs grootste vrees genoemd. Skeer zal hij binnenkort niet meer zijn, boos blijft ie. Wees gewaarschuwd.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het evenement.

Locatie

Reageer op dit bericht