Agenda

CZ Tilburg Ten Miles

Afgelast: CZ Tilburg Ten Miles in Tilburgse Binnenstad

Wanneer: 26 september 2020 van 10:15 tot 16:30 Waar: Tilburg Ten Miles Entree: Gratis

Afgelast: CZ Tilburg Ten Miles in Tilburgse Binnenstad

Update: vanwege de coronamaatregelen en het verbod op evenementen van deze omvang, gaat dit evenement helaas niet door. 

De eerste zondag van september staat voor veel Tilburgers bekend als de dag van de CZ Tilburg Ten Miles. Er zijn spectaculaire wedstrijdlopers, duizenden recreanten en er heerst een fantastische sfeer in de binnenstad. Omcirkel 25 en 26 september dus in je agenda!

CZ Tilburg Ten Miles 2020

In het weekend van de CZ Tilburg Ten Miles loopt heel Tilburg weer uit voor het grootste sportevenement in Midden-Brabant. De Spoorzone is ook dit jaar het sfeervolle middelpunt waar de koffie klaar staat en de muziek op volle toeren draait. Het is dit jaar alweer tijd voor de 33e editie van de Tilburg Ten Miles. De Tilburg Ten Miles is voor iedereen van jong tot oud. De wedstrijd is bestemd voor recreanten lopers maar ook voor wedstrijdlopers, zodat iedereen mee kan doen op zijn of haar eigen manier.

Lopers

Aangezien de leeftijden van de lopers erg kunnen verschillen, zijn er natuurlijk ook verschillende wedstrijden. Elke wedstrijd heeft een ander parcour en ook een andere tijdsduur. De start van de inschrijvingen voor de wedstrijden is nog niet bekend. Check de website voor meer informatie hierover.

Toeschouwers

De CZ Tilburg Ten Miles is door de jaren heen gegroeid tot één van de gezelligste hardloopevenementen van Nederland. Een van de veel gehoorde opmerking onder de lopers is dan ook dat het de sfeer langs de parcours is, in combinatie met de snelle parcours, wat de CZ Tilburg Ten Miles zo bijzonder maakt.

Elk jaar moedigen weer tienduizenden mensen de ruim 11.000 deelnemers aan. Er zijn veel lopers die de finish gehaald hebben puur door de ondersteuningen van toeschouwers langs de kant. Tientallen orkestjes en talloze initiatieven in de sfeervolle wijken zorgen voor een onvergetelijke entourage.

Programma

De TTM begint op zaterdag 25 september met de CZ TTM Wandeltocht. Op zondag 26 september is het de beurt aan de hardlopers, zij kunnen vanaf 8.30 uur hun startnummer ophalen. Bekijk het volledige programma van Tilburg Ten Miles 2020 via de website van de Ten Miles.

Sfeerimpressie

Heb je de laatste jaren meegedaan, of langs de kant gestaan van de Ten Miles? Wie weet ben je wel op de foto gezet door een van onze fotografen. Bekijk hier het TTM fotoalbum.

Locatie

Reageer op dit bericht