Agenda

Amstel bierhal

Dagprogramma Amstel Bierhal donderdag 28 juli

Wanneer: 28 juli 2016 van 13:30 tot 01:00 Waar: Amstel Bierhal Entree: Gratis

Dagprogramma Amstel Bierhal donderdag 28 juli

Ook dit jaar kun je tijdens de Tilburgse Kermis terecht in de grootste en misschien wel gezelligste kroeg van Tilburg. De Amstel Bierhal is namelijk iedere dag geopend. Ook dit jaar kun je de bierhal vinden naast de Heikese kerk. Lees snel verder voor het volledige dagprogramma donderdag 28 juli.

Dagprogramma Amstel Bierhal donderdag 28 juli

De volgende artiesten staan op het podium:

  • Pascal Redeker
  • Arjon
  • Twee verrassingsartiesten
  • DJ Coenio

Nostalgische kermisbingo

Vanaf 13.30 uur maken ze plaats voor de Senioren van Tilburg. Samen met de Stichting EET met je hart organiseren ze een heuse nostalgische kermisbingo. Voor alle 65-plussers liggen er gratis bingokaarten klaar. Deze middag wordt op spectaculaire wijze afgesloten door een optreden van het duo Hollands Glorie.

dagprogramma amstel bierhal donderdag 28 juli

Meer informatie

De Amstel Bierhal staat dit jaar op het Willemsplein in Tilburg. Een absolute aanrader voor iedereen die van feesten en een biertje houdt. Reserveer 22 tot en met 31 juli alvast in je agenda. Het belooft weer ouderwets gezellig te worden met een hoop vrienden en bekende. Meer informatie? Mail naar info@amstelbierhal.nl.

Alles over de Tilburgse Kermis

Kermis in Tilburg 2016
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van de Tilburgse Kermis…de grootste online attractie van Tilburg!

Locatie

Reageer op dit bericht